Disco Spins

Det glade 70-tallet med store barter og platåsko er så definitivt ikke over – det er spilleautomaten Disco Spins et levende bevis på! Her er stemningen så funky at det halve kunne vært nok, men du verden for en morsom spilleautomat det er!

Disco Spins – Net Entertainment spilleautomat

Vi skal innrømme at vi var nokså skeptiske når vi åpnet Disco Spins og skulle spinne hjulene for første gang, for det finnes en del eksempler på andre automater i samme sjanger som ikke er spesielt gode. Vi ble imidlertid overbevist om at vi hadde tatt feil etter bare noen få spinn, for her ble vi møtt av noen fantastiske wild- og gratisrundefunksjoner! Les videre i vår omtale for å få et innblikk i hvordan automaten er bygd opp. Spill også gratis så lenge du vil her på siden eller ta med deg en bonus og spill med ekte penger hos Casumo!

Det er bestandig litt spennende å følge med på hva Net Entertainment foretar seg når de slipper nye automater, for som regel kommer det et eller annet nytt og oppfinnsomt – denne gangen får vi en nyskapende wildfunksjon som kalles Dansegulv Wilds! Konseptet kan virke litt vrient å forstå med det samme, men er egentlig ganske enkelt. Hver danser representerer en spesiell farge, noe man kan se på klærne og tilbehøret deres. Hvis den fargen danseren representerer er den samme som på bakgrunnen vi ser hos danseren, blir symbolet gjort om til et wildsymbol. Altså vil den ‘blå’ mannlige danseren på en blå bakgrunn bli gjort om til wild. Hvis bakgrunnen er gul skjer det ingenting. Man får forskjellige bakgrunner i de forskjellige posisjonene på hjulene, så man kan få veldig mange wilds samtidig på hjulene, og dette sørger selvsagt for store utbetalinger!

Vi nevnte også gratisrundene som en spesielt god funksjon, og det skal vi forklare nå. Hvis man får 3 scattere samtidig på hjul 3, 4 og 5 får man muligheten til å velge mellom to forskjellige typer freespins – Freespins og Disco Spins. Hvis valget faller på Freespins så får man utdelt totalt 15 gratis forsøk med en multiplisering av alle gevinster man vinner med 3x! Hvis man er litt heldig med wildfunksjonen her kan dette noen gratisrunder som kan bli riktig så moro!

Den andre freespin-runden, Disco Spins, er fantastisk! Her er det bare danser-symbolene og scattere på hjulene, og hvis wildfunksjonen går din vei her kan det blir kolossale utbetalinger! Her får man riktignok bare 10 freespins, men dette er knakende gode greier altså.

I begge disse gratisrundene får man ytterligere 3 freespins hvis man får 2 scattere på hjulene.

Da var det på tide med den berømmelige oppsummeringen – og hva kan man si? Automaten er tilsynelatende enkel med sine 2-3 funksjoner, men når de er konstruert på denne måten blir det ikke et kjedelig øyeblikk mens man spiller Disco Spins! Den nye wildfunksjonen er konge og det samme kan sies om gratisrundene. Kombinasjonen av disse to: uslåelig! Prøv selv!