Dog Ca$her

Den lille søte hunden Cheri er møkk lei og neste på grensen til deprimert som et resultat av sitt meningsløse, luksuriøse og overbeskyttende liv. Hun klarer å komme seg ut og treffer en gjeng andre hunder, og livet ser derfor plutselig litt lysere ut – helt til hun blir tatt av en hundefanger! Følg med hvordan historien utvikler seg i spilleautomaten Dog Ca$her fra Sheriff Gaming.

Dog Ca$her – slipp Cheri fri!

I Dog Ca$her fra Sheriff Gaming får vi oppleve en liten luksushunds største mareritt når hun blir tatt av hundefangeren og satt bak lås og slå. Hvordan skal dette gå? Sheriff Gaming har laget en 3D-spilleautomat som holder meget høy kvalitet, både når det kommer til grafikk og funksjoner. Videre i denne artikkelen skal vi lose deg gjennom alt hva den spennende historien om Cheri og spilleautomaten Dog Ca$her har å by på.

Den første bonusfunksjonen vi finner, og som i rettferdighetens navn er å finne i alle automater er wildsymbolet. Wildsymbolet er en slags joker og kan være en del av alle kombinasjoner bestående av ordinære symboler, og er i Dog Ca$her representert av hundefangeren. Wildsymbolet vises som i de fleste andre automater fra Sheriff Gaming bare på hjulene 2, 3 og 4.

En annen meget viktig bonusfunksjon i enhver spilleautomat er muligheten til å vinne gratisrunder. Nøkkelknippesymbolet er gratisrunde-symbolet, og for hver gang tre slike symboler dukker opp på hjulene får du en nøkkel. Denne nøkkelen lagres og henges på veggen over den sovende hundefangeren. Når tre slike nøkler er samlet inn åpnes gratisrundespillet. Dette spillet foregår i en herskapsbolig hvor gratisrundene skal spinnes, og har kan man vinne både gevinster og flere gratisrunder. I Dog Ca$her fungerer også den hvite hunden med hansker som scatter og ekstra gratisrundesymbol, og når man får 3, 4 eller 5 av dette symbolet vinner man henholdsvis 5, 10 eller 15 gratisrunder.

Den siste av bonusfunksjonene i Dog Ca$her er Click Me spillet som starter hvis man får 3 eller flere symboler av hundefanger-bilen tilfeldig plassert samtidig på hjul 2, 3 og 4. I dette bonusspillet er det bare å trykke på de klikkbare symbolene og håve inn gevinster!

Tematisk sett er dette en morsom og godt laget spilleautomat fra Sheriff Gaming, og vi finner flere bonusfunksjoner. Spesielt godt liker vi gratisrundespillet som spilles i herskapshuset, samt de ekstra gratisrundene. Akkurat som forventet er denne spilleautomaten fra Sheriff Gaming helt i toppklassen når det kommer til grafikk og det er faktisk svært viktig i en moderne spilleautomat!

Liker du automater som dette vil helst sikkert Piggy Riches og Diamond Dogs være midt i blinken for deg!