Dr. Magoo’s Adventure

Bli med eksentriske Dr. Magoo på hans spennende skattejakt på en uoppdaget øy i Stillehavet, vest for Sør-Amerika! Øyen er derimot ikke helt som Dr. Magoo forventer at den skal være, og i pyramiden som etterhvert dukker opp skjuler det seg store skatter – og livsfarlige feller! Opplev spenningen i spilleautomaten Dr. Magoo’s Adventure!

Dr. Magoos Adventure – Stor spenning på Stillehavsøya!

Dr. Magoo’s Adventure er en av flere høykvalitets spilleautomater fra automat-leverandøren Sheriff Gaming, og kjennetegnes akkurat som sine søskenautomater av meget høy grafisk kvalitet og spennende underholdning – og ikke minst en fantastisk introduksjonsvideo som presenterer en hel historie om hva vi kan forvente oss i denne automaten.

Prøv også spenningsautomaten Gold Raider!

Vi har som vane å starte en gjennomgang av en spilleautomat med å se på hvordan automaten er bygget opp. Når det gjelder Dr. Magoo’s Adventure så har den et tradisjonelt oppsett bestående av 5 hjul, 20 linjer og 3 rader. På hver linje kan man spille med inntil 5 mynter, noe som gir totalt 100 mynter i sving med en myntverdi som strekker seg opptil 5.00.

En annen tradisjonell og vanlig bonusfunksjon er wildsymboler, eller jokeren, og det symbolet er representert av de grønne fuglene. En joker fungerer som kjent slik at den kan ta plassen til andre symboler og komplettere kombinasjoner slik at de blir vinnende. I Dr. Magoo’s Adventure er det imidlertid slik at wildsymbolet kun vises på det midterste hjulet, og når det først vises utvider det seg til å dekke hele hjulet – et såkalt utvidet wild.

Alle casinospillere elsker gratisrunder og når vi forteller at det er et eget bonusspill med gratisrunder er det nok mange som nikker anerkjennende. Symbolet som viser inngangen til tempelet/pyramiden er bonussymbolet og du får tilgang til gratisrunde bonusspillet hvis du får 3 eller flere slike i en tilfeldig plassering på hjulene – de trenger altså ikke å følge gevinstlinjene. 3, 4 og 5 bonussymboler gir 10, 15 og 25 gratisrunder! Mens man befinner seg i gratisrundene blir enda et gratisspinn symbol aktivert, og dette symbolet viser Dr. Magoo i egen person. 3, 4, og 5 slike symboler i gratisrundene gir henholdsvis 10, 15 og 25 gratisrunder!

Vi har etterhvert blitt godt kjent med spilleautomatene fra Sheriff Gaming og vi kan derfor med fynd og klem bekrefte at denne automaten så definitivt er i samme klasse som de andre automatene fra Sheriff Gaming. Vi mangler riktignok et bonusspill, men de øvrige funksjonene i Dr. Magoo’s Adventure er såpass gode at savnet ikke blir påtakelig. Bare grafikken alene, samt introvideoen, gjør automaten verdt å prøve! Et flott gratisrundespill med muligheten til å vinne ytterligere runder er veldig bra!