Dracula

Dracula er en spilleautomat for deg med nerver av stål. Skumle animasjons -og lydeffekter er med på å skape en mørk og nervepirrende atmosfære. Sjefen sjøl, Grev Dracula, sitter hele tiden og overvåker spillets gang, og prøver å skremme deg vekk hver gang du stikker av med penger fra potten hans. Men ikke la deg lure. Det er mer å hente. Velkommen til Transylvania, hvis du tør.

Møt Dracula i et spill spekket med funksjoner

I denne spilleautomaten møter du Dracula på hjemmebane, der han sitter og vokter over formuen sin. Din oppgave er å ta fra ham mest mulig, og tro meg, det har du mange sjanser til takket være mengden av spennende funksjoner

Du vil oppleve hyppige wilds i dette spillet, både på den tradisjonelle måten der wildsymbolet gjelder som hvilket som helst av de andre symbolene, men også klynger av samme symbol som står fast på brettet mens resten spinner. Får du opp et stort bilde av Dracula på et hjul og den vakre Fru Dracula på et annet hjul, vinner du freespins. Det som er spesielt med dette spillet er at wilds dukker opp ganske ofte, og gevinstene er temmelig hyppige.

Dracula er en spilleautomat der det er lagt stor vekt på effekter, både på det visuelle og lydmessig. Skru opp volumet og lev deg inn i fortidens Transylvania.