Dragon Dance

Du trenger ikke dra til Kina for å dra til Kina. Dragon Dance sørger for litt kulturelt påfyll.

Dragon Dance er en ny spilleautomat fra Microgaming som med kinesiske rytmer og symboler inspirert av den kinesiske nyttårsfeiringen tar deg med til en verden proppfull av festivitas, og hvor du samtidig kan meske deg i storslåtte gevinstmuligheter

Dragon Dance er bygget på samme lest som Bikini Party, som også nettopp er lansert. Her har du to kramgode spilleautomater med samme funksjoner, men det kan jo være greit å bytte tema innimellom.

Funksjoner

Automaten har 5 hjul og hele 243 gevinstlinjer å skilte med. For å ta det som er mest spesielt med denne automaten først: En litt spesiell funksjon som lar deg velge ut ett hjul etter et spinn som du kan spinne på nytt. Mangler du et symbol i en gevinstlinje, kan du dermed spinne det spesifikke hjulet mot en gitt innsats. Her går det an å bygge seg opp ganske pene gevinster

I tilleg til dette finne vi funksjoner som er ganske standard. Wilds, eller jokere sørger for økt vinnersjanse i og med at disse symbolene kan ta over egenskapene til alle de andre symbolene. Scatters er en annen funksjon som vi etterhvert kjenner godt fra andre spill. Får du 3 av disse vinner du hele 15 freespins. I freespin modus vil alle gevinster multipliseres med x3, og du har også gode sjanser til å vinne enda flere gratisrunder.

Alt i alt er dette en spilleautomat som rett og slett bør prøves. Her er det mulig å vinne høye pengesummer, så hold tunga rett i munn og spinn i vei!