Dragon Island

Den mytiske dragen har vært til stor inspirasjon for mennesker gjennom alle tider, spesielt innenfor visuell kunst. Dragens opphav fra flammene og dens tilstedeværelse i historier har fengslet både barn og voksne, og derfor er det helt naturlig at Net Entertainment har laget en fantastisk spilleautomat i Dragon Island!

Dragon Island – en flammende spilleautomat!

Hvis du liker fantasy og historier om drager så kommer Dragon Island til å slå pusten ut av deg. Vi befinner oss på en drømmeaktig og fortryllende sagaøy hvor det venter penger nesten under hver eneste stein. La deg ikke skremme av dragenes utseende for i Dragon Island er de her for å hjelpe deg. Hvis du har litt flaks så kan du vinne så mye som 400.000 mynter, eller €200.000!

Hvis vi ser litt på automatens oppbygning så har den 5 hjul, 3 rader og 15 linjer. Man kan imidlertid vinne begge veier på automaten, slik at den i praksis har 30 linjer, men dette kan du lese mer om i avsnittet under. Man kan spille med 1-10 mynter pr. linje og med en myntverdi som går fra €0.01 til €0.50, og dette gir en maksimal innsats på ett spinn på hele €150!

Dragon Island ser ved første øyekast ut som en hvilken som helst automat, men la ikke skinnet bedra. Hvis man ser litt nøyere etter så ser man ganske kjapt at automaten har en funksjon som ikke så mange andre automater har, nemlig ‘Win Both Ways’. Med ‘Win Both Ways’ aktivert kan du få vinnende kombinasjon fra både venstre og høyre side av automaten!

At man kan vinne på kombinasjoner som starter på hjulet lengst til høyre er som sagt uvanlig, men innebærer naturligvis at man har en mye større gevinstsjanse enn om man bare hadde kunnet vinne den andre veien. Tanken er litt uvanlig, men man kan fort komme til å like funksjonen når en helt uventet gevinst tikker inn fra høyre side! Funksjonen er imidlertid valgfri og hvis man slår den av halveres innsatsen, men det samme gjør selvsagt også antallet gevinstlinjer.

Hvis man spiller med ‘Win Both Ways’ aktivert følger det også med en annen funksjon på kjøpet: Golden Wild-symbolet. Et wildsymbol er en joker som kan inngå i kombinasjoner sammen med andre symboler. Golden Wild har en gevinstmultiplikator inkludert på mellom 2 og 8 noe som betyr at om du vinner en gevinst hvor dette symbolet er en del av kombinasjonen, så kan gevinsten faktisk bli multiplisert med så mye som 8! Hvis Golden Wild kombineres med de vanlige wildsymbolene kan vi virkelig begynne å snakke om enorme utbetalinger!

I Dragon Island finnes også scattersymbolet som gir deg gratisrunder, og hvis du får 3 eller flere slike i en hvilken som helst posisjon på hjulene vinner du freespins. I gratisrundene har Dragon Island ekspanderende wilds som dekker hele hjulet i tillegg til en multiplikator som gir høyere gevinster enn normalt. I gratisrundene er det ikke uvanlig å vinne tusenvis av kroner, så når scattersymbolene, i form av den glødende vulkanen, vises er det på tide å koste på seg et smil.

Hvis du skal spille på Dragon Island anbefaler vi på det sterkeste at du spiller med ‘Win Both Ways’ aktivert! Det er litt dyrere, men det vil med all sannsynlighet gi en bedre avkastning for deg. Hvis du vil satse litt mindre er det bedre at linjeinnsatsen justeres ned. Muligheten til å vinne fra begge sider og få Golden Wild-symbolet er rett og slett for dumt å gå glipp av.

Alt i alt er Dragon Island er super spilleautomat. Bonusspillet er savnet, men de eksisterende ekstrafunksjonene veier opp for en god del av dette. Sjansen til å vinne fra begge sider, automatens herlige grafikk og lyd, samt gode wildfunksjoner gjør dette til en sikker vinner blant svært mange casinospillere!

Test også ut automatene It Came From Venus og Jacks T-Rex!