Drive: Multiplier Mayhem

Digger du Fast & The Furious filmene? Da bør du virkelig sette deg godt til rette. Nå er nemlig Drive: Multiplier Mayhem her. Masse hestekrefter fra start til mål!

Spillet

Drive: Multiplier Mayhem byr på 5 hjul og 15 gevinstlinjer å leke seg med. Dette ren muskelstyrke fra første spinn! Denne spilleautomaten kan du spille på pc/mac, tablet eller telefon, det er opp til deg. Fort går det uansett.

Wilds, scatters og bonuser

Det er spesielt én funksjon som er enestående på denne spilleautomaten. Vi er jo vant til wilds, eller jokere fra en rekke andre spill. Dette er så og si standard på de fleste nye slot maskiner. En wild har den egenskapen at symbolet kan erstatte ethvert annet symbol på brettet, slik at det blir mye lettere å skape en vinnerrekke. Her har man imidlertid dratt den litt lenger. Wildsymbolene har nemlig en multipliseringsfunksjon, og det betyr kort fortalt at hvis du vinner, og det er et wildsymbol i vinnerrekken, vil gevinsten multipliseres med det tallet som står i wildsymbolet. Dette kan være fra 2x og helt opp til 5x.
Skulle du ha litt ekstra flaks, kan du få flere wilds i samme rekke. Da multipliseres disse med hverandre. La oss si at du får en 2x wild på hjul nummer 2, og 3x wild på hjul nummer 3. Da vil du ende opp med en gevinst x6. Ikke så verst det, vel? Her er det muligheter til å få gevinsten din multiplisert helt opp til x20!

Scatters er også representert i Multiplier Mayhem. Får du 3 av disse, vil du bli tildelt 10 freespins. Har du kommet deg hit, kan du vinne ytterligere freespins ved hjelp av “nitro” symboler. Da har du sjansen til å klatre opp i bonussystemet der wildsymbolene sitter løst.

Konklusjon

Multplier Mayhem er en skikkelig kruttbombe som byr på superraske spinn med deilige motorlyder. Du vil møte tøffe typer som du må kappkjøre med i bonusrundene, men holder du hodet kaldt, så fikser du nok den biffen. Her vil du garantert ikke oppleve et eneste kjedelig øyeblikk. Lykke til. Klampen i bånn!