Du kan vinne iPhone 5S!

iPhone 5 banner

Vi er simpelthen nødt til å minne deg på om den eksklusive muligheten du har til å vinne en iPhone 5S via våre sider!

Det er LeoVegas som har lyst til å gi en av våre lesere en aldri så liten førjulspresang, og det er altså en flott utgave av iPhone 5S som ligger i potten!

Sett inn 1000 kroner og vær med!

Å delta i denne konkurransen hos LeoVegas er knakende enkelt! Det eneste du må gjøre er å gjøre et innskudd på minst 1000 kroner i november måned og du vil dermed være kvalifisert.

Tilbudet gjelder både nye og gamle kunder, så hvis du ikke har ordnet deg en konto hos LeoVegas allerede har du muligheten til å gjøre det nå!

Det er ingen tvil om at den gullfargede iPhone 5S er en aldri så liten lekkerbisken, og her får vi 16GB minne, oppgradert kamera og muligheten til å låse opp telefonen ved hjelp av fingeravtrykk!

Som ny kunde får du 200 freespins og innskuddsbonus!

Konkurransen er altså gyldig også for nye kunder, og hvis du ikke har en konto er det ingenting å vente på. Registrerer du deg nå får du 20 freespins når kontoen er aktivert, og når du har satt inn dine første penger får ytterligere 180 freespins! Alle gratisrundene er på den hyperpopulære spilleautomaten Starburst.

Du får også en bonus på 200% opptil €100 på det første innskuddet ditt, så her får du både i pose og sekk. Du må huske på å sette inn minst 1000 kroner for å få være med i trekningen av telefonen! Les vår omtale av LeoVegas!