€5000 Lucky Angler turnering hos Unibet!

Lucky Angler er den nyeste spilleautomaten fra Net Entertainment og slikt får selvsagt stor oppmerksomhet i de forskjellige casinoene! Hos Unibet feirer de med å arrangere en stor turnering på nyvinningen fra NetEnt!

Turneringer på spilleautomater er bestandig spennende og spesielt når automaten det gjelder er helt ny! Vi har riktignok testet Lucky Angler, men en turnering er allikevel noe spesielt.

€5000 i potten
Unibet legger alt til rette for deg slik at du kan ha det mest mulig spennende når du skal prøve Lucky Angler hos dem. Turneringen som allerede har pågått noen dager avsluttes ikke før fredag 30. november, og det er på ingen måte for sent å delta.

Det er rett og slett bare å begynne spillet på Lucky Angler ettersom det er spillerne som har de 20 beste spillerundene på rad som blir vinnerne. Derfor trenger du i praksis bare 20 runder til å stikke avgårde med en av premiene hvis du er litt heldig! Alt du trenger å gjøre for å delta er å spille minimum 20 runder med ekte penger på den nye spilleautomaten Lucky Angler – du er dermed automatisk kvalifisert. Unibet vil hele tiden ha kontrollen på hva som er dine 20 beste sammenhengende runder, og det gjelder derfor bare å spinne i vei for deg.

Her kan du prøve Lucky Angler gratis og se hvilke funksjoner som finnes i automaten!

Premiestigen er slik:
1. plass: €2,000
2. plass: €1000
3. plass: €750
4. plass: €500
5. plass: €250
6.-10. plass: €100 hver

Turneringsregler
Turneringen varer som nevnt til 30. november kl. 23.59, og det er også kun spill med ekte penger som gjelder i denne Lucky Angler-turneringen. De som vinner pengepremier i turneringen vil motta sine penger på sin Unibet-konto innen 4. desember 2012 kl. 18.00. Utover dette så er det Unibets generelle regler og vilkår som gjelder.

Få €150 i bonus hos Unibet

Hvis du ikke er kunde hos Unibet kan du benytte denne anledningen til å bli det. Registrerer du deg en spillekonto hos Unibet via Spill NorgesAutomaten får du en bonus på ditt aller første innskudd på 300% – opptil €150! For få den maksimale bonusen setter du bare inn €50 for å få €150 i bonus, og totalt vil du da ha herlige €200 å spille for!

Lykke til i Unibets Lucky Angler turnering!