Ed’s Venture

Det blir andre boller på den stille og rolige planeten når romvesen-familie til Ed lander og skal gjennomføre sin ferie! I Ed’s Venture følger vi familiens feriebesøk til planeten Mars, og det er ingen tvil om at stemningen stiger mange hakk når de lander!

Ed’s Venture – en skikkelig ‘spaca’ familieferie!

Ed’s Venture er en av de mange gode spilleautomatene til Sheriff Gaming, og den intergalaktiske moroa som forgår på planeten Mars og den imponerende grafikken gjør at underholdningsverdien er meget stor! Automaten har bra med funksjoner, selv om den fremstår som relativt ukomplisert. Leser du videre så skal vi guide deg gjennom alt hva Ed’s Venture har å by på! Før vi kommer så langt må vi imidlertid få lov til å påpeke den store humoren det er å se folka på Mars Mission Center med vantro konstatere det deres Pathfinder-robot, som leter etter vann, blir vitne til og filmer i intro-videoen!

Andre interplanetariske automater vi kan anbefale er Space Wars og legendariske Starburst!

Å starte med automatens oppbygning er nok fornuftig og vi ser at vi her får et normalt oppsett bestående av 5 hjul, 3 rader og totalt 20 linjer. På hver av linjene kan man satse inntil 5 mynter med en myntverdi på 5.00!

En automat kan ikke kalles en automat uten at et wildsymbol, eller en joker, er tilstede. Jokersymbolet er symbolet av romgutten og det vises bare på hjul 3, og kan altså erstatte andre manglende ordinære symboler i kombinasjoner. Spesielt med wildsymbolet i Ed’s Venture er det at symbolet er et utvidet wild som dekker hele hjulet når det først vises.

En annen funksjon som ofte er tilstedeværende på Sheriff Gamings spilleautomater er deres velkjente Click Me bonus. I Ed’s Venture aktiveres denne funksjonen når man får tre symboler av sandslottet i en tilfeldig posisjon på hjulene. Click Me Bonus handler rett og slett om at man skal velge blant de klikkbare symbolene for å vinne gratisrunder med en multiplikatorverdi. Ed’s Venture inneholder derfor enda en viktig bonusfunksjon; nemlig freespins – som faktisk er et must i en spilleautomat!

Selvsagt kunne vi også finne et lite bonusspill da vi begynte å grave litt. Bonusspillet utspiller seg i en galakse som består av sju planeter som innehar en meget verdifull energireserve. Oppgaven din blir derfor å finne de planetene som har den aller største mengden av energi for å samle den inn. Når du er ferdig med oppdraget blir du gitt muligheten til å doble den mengden med energi du har samlet inn, men her bør du være forsiktig – gjør du feil er alt tapt!

Som du tydelig ser så er det nok av elementer i Ed’s Venture som sørger for å holde oss opptatt og underholdt. Og som vi nevnte tidligere så er det grafiske arbeidet så godt utført at det alene gjør spillingen til en fryd. Prøv Ed’s Venture gratis her på Spill Norgesautomat og se om den er noe for deg!