Eggomatic

I spilleautomaten Eggomatic får vi oppleve et nyskapende egg-klekkeri som er behørig utformet og uttenkt av folkene i Net Entertainment! Når hønene på gården ikke legger egg som de skal, må produksjonen opp – det er da sjefshanen kommer med en genial idé: Eggomatic!

Eggomatic – en spilleautomat fra Net Entertainment

Eggomatic er altså en spilleuatomat fra Net Entertainment som viser oss det noe snurrige livet i et eggeklekkeri som trygt kan sies å være noe utenom det vanlige. Hanefar tar grep og får opp produksjonen med sin maskin Eggomatic, og på samlebåndet vil eggene komme inn på rekke og rad med forskjellige bonuser og gevinster! Les videre for å få vite alt om Eggomatic!

eggomatic spilleautomat

Vi starter med å se på oppsettet av Eggomatic og kan da konstatere at vi får en normal video spilleautomat med 5 hjul og 3 rader, og med tilsammen 20 innsatslinjer man kan satse og vinne langs. Når det kommer til innsatsen så har vi sjansen til å spille med hele 20 mynter pr. linje og med en myntverdi som går fra beskjedne 0.01 til hele 5.00, noe som gir an maksinnsats på 2000 kreditter pr. spinn.

Før vi gyver løs på automatens forskjellige funksjoner skal vi presentere den oppfinnsomme samlebånds-funksjonen som er en viktig del av bonusfunksjonene på Eggomatic. På høyre side av automaten kan vi se Eggomatic-maskinen og med jevne mellomrom vil den pumpe ut egg som vil legge seg på et samlebånd som ligger over hjulene på automaten. Når et egg kommer ut vil det derfor legge seg over hjul nr. 5. Når man så spinner hjulene vil egget flytte seg ett hjul til venstre – altså til hjul nr. 4, og slik vil det fortsette til det er ute av hjulene eller til innholdet i egget vinnes. Innholdet i egget vinner man når egget havner over et hjul som inneholder et wildsymbol/jokersymbol.

Eggene som kommer på samlebåndene kan inneholder gevinster, spesial-joker, gratisspinn og et mysterie-egg.

Da er det på tide å ta for seg alt det som er morsomt med Eggomatic, og da starer vi med å se på jokeren/wildsymbolet. Dette symbolet er tydelig merket ‘Wild’ og kan erstatte de andre symbolene i denne automaten, hvilket i praksis betyr at symbolet kan være en del av en hvilken som helst kombinasjon bestående av andre symboler – altså en joker. Jokerens andre funksjon er at den aktiverer inneholdet i bonuseggene på samlebåndet, slik at man kan vinne gevinstene de inneholder. Dette skjer som sagt når et egg havner over et hjul som har et wildsymbol på seg.

eggomatic spilleautomat

Spreading Wild. Spreading Wild er den første av bonusfunksjonene vi ser på, og denne starter når vi får et Spreading Wild Egg over et hjul med et wildsymbol på. Egget vil da falle ned og hanen som er på wildsymbolet på hjulene vil ta i mot det og åpne det. Det som da skjer er at alle symbolene som ligger inntill wildsymbolet på hjulet vil gjøres om til wilds/jokere. Maksimalt kan man derfor få totalt 9 jokere på hjulene samtidig hvis man er heldig med plasseringen til wildsymbolet. Spreading Wild finnes også i automaten Creature From The Black Lagoon!

Free spins. Av og til vil det komme et egg ut av Eggomatic som har et antall free spins skrevet på seg, og da er det bare å håpe at egget stopper over et hjul med et wildsymbol på, for da vil det vanke free spins! I free spins vil det være egg over alle hjulene hele tiden – hvert spinn – så her er det mulig å vinne mange bonusegg!

Pengegevinst. De vanligste eggene som havner på samlebåndet er de som inneholder pengegevinster, og disse vinner man på samme måte som de andre eggene. Det gjelder altså å få et gevinstegg over et hjul hvor det befinner seg et jokersymbol.

Mysterie-egget. Av og til kommer det et egg ut på samlebåndet som er merket med et spørsmålstegn, og dette egget inneholder en av de tre nevnte bonusene – altså Spreading Wild, free spins eller en pengegevinst.

Eggomatic er en oppfinnsom og morsom spilleautomat fra Net Entertainment, og denne gjengen kjenner tydeligvis ingen grenser når det gjelder design og bonusfunksjoner. Spreading Wild er meget bra og kan sørge for høye utbetalinger, samt at free spins bestandig er suverent. Alt i alt er dette et meget bra stykke arbeid fra en av bautaene innen online casinounderholdning!