Egyptian Heroes

Enkelte temaer har en tendens til å være tilbakevendende når det gjelder spilleautomater og spesielt er det gamle Egypt godt representert. Egyptian Heroes er enda en spilleautomat som føyer seg inn i den lange rekken av egyptiske spilleautomater, og her på Spill Norgesautomaten kan du prøve den NetEnt-produserte spilleautomaten gratis så lenge du har lyst. Er du heldig vil kanskje den gyldne gevinstlinjen betale ut noen skikkelige summer til deg! Rundt automaten kan du se noen bonustilbud som du kan bruke hos være samarbeidspartnere.

Egyptian Heroes – en tidreise til pyramidenes tid

Det gamle Egypt er noe som fascinerer mange mange av oss og vi har undret oss stort over hvordan de virkelig klare å bygge pyramidene i Giza. Vi vet ganske mye om hvordan egypterne på den tiden levde ettersom de dokumenterte sine liv ved bruk av skriftspråket hieroglyfer. Vi vet også at faraoene hadde rikdommer så det holdt, og håpet er at vi gjennom Egyptian Heroes skal få ta del i disse rikdommene.

Egyptian Heroes er en spilleautomat som det er relativt enkelt å sette seg inn i hvordan fungerer. Spilleautomaten har til tross for sin enkelhet et par funksjoner som sørger for at den skiller seg ut fra mengden, og dette kommer først og fremst til syne ved den gyldne gevinstlinjen, Golden Bet Line, som er Egyptian Heroes’ signaturfunksjon. Den gyldne gevinstlinjen sørger for at én av de 20 gevinstlinjene i hver omgang får en multiplikator på mellom 2x og 5x. Får du en vinnende kombinasjon på en gylden gevinstlinje blir altså utbetalingen høyere enn om du hadde fått den samme kombinasjonen på an vanlig gevinstlinje.

Liker du automater med dette temaet? Sjekk også ut Fortune of the Pharaohs og Secrets of Horus!

Foruten den gyldne gevinstlinjen har også Egyptian Heroes et ekspanderende wildsymbol. Dette symbolet fungerer som et vanlig wildsymbol/jokersymbol ved at det erstatter alle andre vanlige symboler, men forskjellen er at den dekker et helt hjul i gangen. Et ekspanderende wildsymbol kan ligne på stablede wilds, men med et ekspanderende wild er vi garantert at hele hjulet dekkes og dette symbolet er derfor å foretrekke.

Egyptian Heroes har også en integrert gratisrunde-funksjon, og denne bonusen kan bli en lukrativ affære ettersom det ekspanderende wildsymbolet beholder sin plass på det tredje hjulet i alle gratisrundene. Dette øker vinnermulighetene stort! Akkurat som i mange andre spilleautomater aktiveres gratisrundene når man får minimum 3 scattersymboler, og scatteren kjennetegnes i Egyptian Heroes passende nok av sfinxen. Du har muligheten til å få 10, 15 eller 20 gratisrunder, avhengig av om du får 3, 4 eller 5 scattere.

Egyptian Heroes er en veldig bra spilleautomat som etter vår mening kanskje ikke har fått den posisjonen den fortjener. Dette kan muligens skyldes mangelen av et integrert bonusspill, noe som sørger for at den kanskje ikke når helt opp blant de store automatene Net Entertainment har laget. Uansett, du kan prøve Egyptian Heroes gratis her hos oss så lenge du har lyst!