Elements

I Elements – The Awakening tar Net Entertainment oss med på en spilleautomat opplevelse vi knapt kan minnes å ha opplevd. La deg fascinere av de fire elementenes styrke og eksplosivitet, og ikke minst de fantastiske gevinstene de kan fremkalle i de utrolige free spins rundene!

Elements: The Awakening – la elementene ta styringen!

Elements: The Awakening, som er automatens korrekte navn, er en eksplosiv spilleautomat som er fullstappet med action som for eksempel Avalanche-funksjonen og 4 forskjellige Free Falls moduser (free spins) med forskjellige wildsfunksjoner i hver!

Avalanche funksjonen i Elements starter når man får en vinnende kombinasjon på en innsatslinje. Symbolene i kombinasjonern eksploderer da og forsvinner, hvilket gjør plass til nye symboler som kan rase ned og falle på plass på hjulene. Vi har sett denne funksjonen før i blant annet Gonzo’s Quest, men den er så bra at det ikke er noe problem å ha den med i Elements også! Net Entertainment har imidlertid utviklet Avalanche funksjonen og laget et Avalanche Meter som vises under hjulene. Meteret har fire krystaller som lyser opp én etter én for hvert etterfølgende Avalanche. Hvis du får 4 etterfølgende Avalanches vil en av de fire Free Fall spillene aktiveres. Avalanche Meteret skaper en herlig forventning til spillet og man kan neste ikke vente på å aktivere et av Free Fall spillene!

Avalance er forøvrig en funksjon som for alvor ble gjort kjent gjennom spilleautomaten Gonzo’s Quest, og er noe Net Entertainment har brukt flere ganger siden.

Det er altså fire forskjellige Free Fall runder man kan aktivere i Elements, noe som betyr ett for hvert element. Disse fire heter Earth Storm, Water Storm, Air Storm og Fire Storm, og disse fire har hver sin spesielle wildfunksjon som gir store utbetalinger. Først skal vi imidlertid se på hva det er som bestemmer hvilken gratisrunde vi vinner tilgang til.

Hver element i Elements er representert med forskjellige symboler på hjulene og som hver har sin farge. For hver Avalanche-gevinst vil det elementet som var i den vinnende kombinasjonen registreres i Energi Meteret, som er representert av Spinn-knappen mens Avalanche pågår. For hver etterfølgende gevinst vil vi se hvilket element som dominerer, og hvis det er flest grønne symboler som har skapt vinnende kombinasjoner i de fire Avalance-rundene, er det Earth Storm som aktiveres. Det samme gjelder for de andre fargene – hvis det etter fire Avalanches har vært flest ild-symboler som har dannet vinnende kombinasjoner, vil det være Fire Storm som aktiveres. Man kan også se på Avalanche Meteret og fargen på krystallene for å se hvilket element som er det dominerende.

I Earth Storm får vi 10 free spins hvor wildsymbolet kan komme til syne på hjul 2-4. Når wildsymbolet kommer til syne holder det posisjonen helt til det har blitt en del av én eller flere vinnende kombinasjoner, har vært med i 3 Avalanches eller rett og slett til det ikke er flere gevinster igjen!

Air Storm gir oss også 10 free spins hvor det hele tiden befinner seg to wilds på hjulene. Etter et endt spinn blåser vinden dem til en ny posisjon hvor sjansene er store for at det venter nye gevinster!

Water Storm gir oss utvidet wild når wildsymbolet kommer til syne på hjulene 2-4. Symbolet utvider seg og dekker hele hjulet, og hvis man får flere wilds samtidig på hjulene kan det fort bli mye penger i denne funksjonen!

Fire Storm sørger for 10 free spins hvor vi få se den kjente wildfunksjonen Linked Wilds som vi kjenner fra Frankenstein spilleautomat. Wildsymbolet kommer til syne på hjulene 2-4, men når et wildsymbol først vises vil det samtidig gjøre to inntilligende symboler om til wilds. Det betyr at ett wildsymbol på hjulene blir til tre, mens to wilds blir til seks. Utrolig bra funksjon som sørger for at du sannsynligvis kan le hele veien til banken.

Elements: The Awakening er intet mindre enn en strålende spilleautomat fra Net Entertainment. Avalanche Meteret og Energi Meteret holder spenningen på et konstant jevnt og høyt nivå, og når belønningen endelig kommer i form av Free Falls er det bare å gni seg i hendene! Elements må prøves – enkelt og greit! Spillet kan også minne litt om Evolution i uttrykket, og den kan du naturligvis også prøve gratis her.