Enchanted

I spilleautomaten Enchanted har du kommet til det mystiske lysets land, svevende i stjernestøv hvor feer flyr rundt og trollmenn skaper sin utrolige magi! Dette er en fortryllende opplevelse!

Enchanted – i det mystiske lysets land

I Enchanted er det den store magien og det mystiske livet i en fortryllende verden som det er fokus på, og mange magiske opplevelser blir det! I vår omtale av Enchanted tar vi for oss alle automatens spennende funksjoner, slik at du har den hele og fulle kontroll når du skal spille!

Som vanlig er starter vi også denne gangen med å titte litt på de tekniske spesifikasjonene. 5 hjul og 3 rader, med totalt 30 linjer er Betsofts oppskrift også denne gangen, og med en maksimal innsats på 75 kreditter pr. spinn er alt ved det vanlige på akkurat dette punktet.

Her er det nok av bonusfunksjoner å bade i, så vi stuper rett og slett i det – og starter med Den Gale Hatten. Får du 2 eller flere symboler av den gale hatten i en hvilken som helst posisjon på hjulene starter Den Gale Hatts Gale Hjul! I denne bonusrunden blir du gitt muligheten til å spinne tre tilfeldige hjul på nytt, og her vil den gale hatten fungere som en joker – altså som et symbol som kan inngå i kombinasjoner med alle andre vanlige symboler.

Den neste bonusfunksjonen starter når du har samlet inn totalt 3 gyldne nøkler på hjul 5 i løpet av spillet. Dette er Tonks nøkler og når tre er samlet inn starter Tonks Trikseridører – en bonusfunksjon som foregår på hjulene. Alle hjulene vil begynne å dirre og riste og vil til slutt brytes opp. Hjelp Tonk med å fikse hjulene ved å velge rett dør – du har tre sjanser på deg til å åpne en dør for å la Tonk se nærmere på den. Hver dør gir bonuspenger!

Den siste av ekstrafunksjonene går ut på at du skal redde Feeras fugl fra det rampete trollet Rufus. Denne funksjonen starter når Feera- og Rufussymbolet havner på siden av hverandre på en aktiv gevinstlinje hjulene. Sørg for at Feera befinner seg over hodet på trollet og trykk på ‘Angrip’ for å la henne bruke tryllestøvet sitt. Hjelper du henne med å treffe får du kreditter, og lykkes du totalt tre ganger er Feeras fugl reddet, trollet gjort om til en frosk, og ro og orden er atter gjenopprettet i den magiske skogen.

Vi trakter og higer etter gratisrundespill i hver eneste automat vi kommer over, og hvis dette mangler blir det liksom ikke en ordentlig spilleautomat. Trylleboken fungerer i Enchanted som freespin-symbol, og tre slike på en aktiv gevinstlinje gir 10 freespins. Hvis du snubler over det spesielle fortryllende symbolet i midterste posisjon på det 3. hjulet i gratisrundene, får du ekstra bonuskreditter de resterende rundene.

Som du ser av denne omtalen så finnes det mange gode grunner til å kikke litt nærmere på spilleautomaten Enchanted fra Betsoft. 3 forskjellige små bonusfunksjoner pluss gratisrunder er med på å holde trykket oppe når man spiller, og det oppleves da heller aldri som kjedelig. Betsoft har med andre ord laget en veldig bra spilleautomat i Enchanted!

Vi kan også anbefale deg å prøve andre spilleautomater med dette fortryllende temaet og kanskje Fortune Teller og Once Upon A Time.