European Roulette

Denne versjonen av europeisk roulette er Betsofts versjon av spillet, og er således lik den andre varianten av spillet vi har her på Spill Norgesautomaten. Den største forskjellen ligger i at man ikke har like mange muligheter til å sette forskjellige sideveddemål som i NetEnts utgave av Europeisk Roulette.

European Roulette fra Betsoft

Betsoft gir oss roulettespillere et levedyktig alternativ med sitt European Roulette, og spillet er godt grafisk utført. Innsatsgrensene er fornuftige med en maksimalinnsats på 25 kreditter på et enkelt tall, som gir en tilbakebetaling på 35:1, eller innsatsen multiplisert med 36. European Roulette har som kjent bare én 0, noe som gir spillerne en større tilbakebetalingsprosent enn Amerikansk Roulette som i tillegg til 0 har en 00 lomme. Man har muligheten til å sette svært mange forskjellige innsatser, og her er det mulig å satse på at resultatet blir alt fra ett bestemt tall eller at kulen lander på rødt eller svart tall. Man kan sette forskjellige innsatser samtidig og dermed fordele risikoen, selv om husets fordel er den samme ved enhver innsats som gjøres på European Roulette. Risikoen på innsatsen gjenspeiles i gevinsten – høy risiko gir høy gevinst.

De fleste vanlige innsatsene som kan gjøres i denne varianten av roulette kan du også finne i vår omtale av NetEnts Europeisk Roulette, men vi skal allikevel ta for oss de mest vanlige her.

Mange roulettespillere fascineres av 50/50 spillet, selv om det etter retten ikke er helt 50/50 pga. 0-feltet, og da bruker de aller fleste å satse på at tallet kulen lander på enten er rødt eller svart, eller et partall eller et oddetall. Begge disse utbetaler 1:1, noe som betyr at om du satser 10 får du en nettogevinst på 10 i retur.

En annen vanlig måte å satse på i European Roulette er feltene hvor det står 2 to 1. Plasserer man innsatsen sin i ett eller flere av de feltene satser man på at kulen skal stoppe på ett av tallene som befinner seg i kolonnen over 2 to 1 feltet. En slik innsats betaler tilbake 2:1, noe som betyr at om du satser 10 får du en nettogevinst på 20, eller totalt 30 (inkludert innsatsen).

En annen av de store såkalte outside bets, altså innsatser som gjøres på feltene som omgir tall-feltet på bordet, er 1st 12, 2nd 12 og 3rd 12. En innsats på en av disse betyr at du tror og håper at kulen vil lande henholdsvis på tallene 1-12, 13-24 eller 25-36. Også denne innsatsen utbetaler 2:1.

Den siste av outside-innsatsene vi kan sette er 1-18 eller 19-36, noe som enkelt og greit betyr at du tror kulen vil lande på ett av tallene innenfor 1-18 eller 19-36. Denne innsatsen utbetaler 1:1.

I tillegg til disse innsatsene har man en rekke inside-bets, eller innsatser som gjøre i forbindelse med selve tallene på spillebordet, og her finnes det mange kombinasjoner. For å se nærmere på disse anbefaler vi en tur innom Europeisk Roulette fra NetEnt, hvor de fleste av disse står utførlig beskrevet.

Da skulle du ha fått tilstrekkelig informasjon til å kunne leke deg hemningsløst med roulettehjulet. Vi anbefaler at du spiller med lekepenger i starter, og plasserer innsatser litt i hytt og pine for å gjøre deg bedre kjent med hvordan European Roulette fungerer. Lek deg med myntene og sett innsatser både i feltene rundt tallene og i selve tallfeltet, såkalte inside og outside bets. Det er moro – det kan vi garantere!