Europeisk Roulette

Europeisk roulette er den mest populære versjonen av online roulette, og i NetEnts Roulette Professional Series får vi en realistisk spillefølelse og masse funksjoner som for eksempel auto-play, innsatsmønster og spill-statistikker som kan hjelpe deg i ditt spill!

Europeisk Roulette – Roulette Professional Series

Dette spillet er en online versjon av Europeisk Roulette hvor målet med spillet selvsagt er å forsøke å forutsi hvilken av de 37 nummererte feltene på hjulet den hvite kulen vil lande i. Klarer du dette vinner du en gevinst henhold til utbetalingstabellen og innsatsen din. Som spiller kan du velge en spesiell innsats eller kombinasjon av flere, og når dette er gjort er det bare å klikke på Spinn for å se hvor kulen lander! Vi skal videre i denne artikkelen gi deg noen eksempler på innsatser du kan sette, og hvordan de fungerer.

Straight Up
Straigt Up innebærer at man satser på ett enkelt tall. Hvis det går inn så vinner men et beløp tilsvarende 36 ganger innsatsen.

Rødt/svart
Du kan selvsagt sette en innsats på om du tror kulen vil lande på et rødt tall eller på et svart tall. Klikk på det røde eller svarte feltet mellom Even og Odd for å sette en innsats på enten rødt eller svart. Gjetter du riktig utbetaler dette 1:1 – altså satser du 10 får du en netto gevinst på 10.

Dozen
Her satser man på 12 nummer i 3 etterfølgende rader, og man plasserer chips i boksene som er merket 1st 12 (1-12), 2nd 12 (13-24) eller 3rd 12 (25-36). Du satser da altså på at kulen skal lande på et tall som er representert i en av disse 3 bolkene. Satser du på 1st 12, så må altså kulen lande på et nummer et nummer fra 1 til 12. Dette gir en gevinst på 2:1 – setter du 10 kroner betyr det en nettogevinst på 20 kroner.

High or Low
Her satser man enten på de 18 laveste tallene eller de 18 høyeste tallene. Sjetongene plasseres i boksene merket 1-18 eller 19-36. 0 er er ikke en del av de lave tallene. En gevinst her gir 1:1 – 10 kroner i innsats gir 10 kroner i netto.

Even/Odd
Setter man innsatsen på Even eller Odd betyr det at man satser på at kulen skal lande på enten et partall eller et oddetall. Plasser sjetongene i Even hvis du tror på partall, og på Odd hvis du tror på et oddetall. Utbetaler 1:1.

Splitt-innsatser
Dette betyr at du setter en innsats på to nummer som står ved siden av hverandre vertikalt eller horisontalt på innsatsfeltet. Du legger enkelt og greit sjetongene på streken som skiller tallene fra hverandre og hvis kulen havner på et av disse tallene vinner du. Splitt gevinst utbetaler 17:1, noe som betyr at om du satser 10 så får du 170 netto.

Three Line Bet/Street
Her setter du en innsats på en rekke med 3 tall på en enkelt horisontal linje på innsatsfeltet. Sett innsatsen på linjen som skiller inside (der selve tallene er) og outside området (der hvor det står Even/Odd etc.), og du ser da at rekken med tall lyser opp. Treffer kulen en av de tallene du har satset på vinner du 11:1 – altså en nettogevinst på 110 hvis du satser 10.

Corner
Her satser du på 4 tall i en ‘firkant’, for eksempel 11-12-14-15. Du plasserer enkelt og greit sjetongene på linjen der hvor de fire tallene møtes. Gir en utbetaling på 8:1 – altså 80 kroner med en innsats på 10.

Six Line
Her satser man på to inntilliggende streets. Plasser sjetongene på linjen der hvor de to Three Lines møtes, og du vinner da hvis kulen stopper på en av de seks tallene. En slik innsats utbetaler 5:1 – en netto gevinst på 50 kroner med en innsats på 10 kroner.

Kolonne
Den siste innsatsmuligheten vi velger å ta med er kolonneinnsatsen, og den betyr av vi satser på alle 12 tallene i en av de tre kolonnene. Plasser innsatsen i den av kolonnene merket 2 to 1 hvor du tror kulen vil lande. En gevinst her utbetaler 2:1, noe som betyr 20 kroner netto med en 10’er i innsats.

Da har vi sett på noen av de vanligste innsatsmetodene i Roulette, samt forklart hvordan spillet fungerer. Det finnes selvsagt mange flere muligheter for innsats, men vi tar ikke alle med her. Nå kan du prøve deg fram med Europeisk Roulette her på Spill Norgesautomaten!