Få 10 free spins på Lucky Angler!

Free spins Lucky Angler

Sommertid betyr fisketid og dermed har Casumo Casino funnet enda en grunn for å dele ut free spins til oss!

Spilleautomaten Lucky Angler er Net Entertainments alibi når det kommer til fisking (selv om det er isfiske som står i sentrum) og derfor får vi 10 free spins på denne automaten i dag!

10 gratisspinn og Sticky Wilds!

Casumo er dyktige til å tilby sine kunder free spins i ny og ne og denne gangen er det 10 gratisrunder på Lucky Angler som står for tur, og dette er en automat som har flere gode funksjoner. Blant annet er den slik at vi kan vinne gevinster fra begge sider av hjulene. Det betyr at en vinnende kombinasjon kan begynne på både hjul 1 og 5. Tilbudet gjelder frem til i kveld kl. 23.59.

Registrer deg hos Casumo – få 20 free spins på Jack Hammer 2!

I tillegg til dette har automaten Sticky Wilds, og for de som ikke vet hva et wildsymbol er så kan vi enkelt forklare det med at det er et symbol som fungerer som en joker. Når vi da snakker om et Sticky Wild så innebærer det at det er et symbol som holder sin posisjon ett ekstra spinn, slik at vi får utvidede gevinstmuligheter også i dette spinnet. Dukker wildsymbolet opp på hjul 4 i ett spinn vil det derfor fryse fast i denne posisjonen og dermed opptre på akkurat samme plass også i neste spinn. Sticky Wild vises bare på hjul 2 og 4 i grunnspillet.

3 eller flere scattersymboler på hjulene vil gi deg free spins på automaten, og i disse rundene vil et Sticky Wild holde midtposisjonen på hjul 3 gjennom alle rundene, og i tillegg kan man få ytterligere Sticky Wilds på hjul 2 og 4!

Nye Casumos får opptil €400!

Ved å registrere deg som spiller hos Casumo sikrer du deg en bonus på opptil €400 på ditt første innskudd. Bonusen er på 100%, og du må dermed sette inn €400 for å oppnå maksbonus! Setter du inn €100 får du €100 ekstra i bonus. I tillegg til denne bonusen får du også 20 free spins på Jack Hammer 2.