Fire Joker

Her har vi å gjøre med en automat som vi ikke ville stusset over om den sto i et hjørne på den lokale sjappa for 30 år siden. Skikkelig klassisk utseende, klassiske funksjoner, men allikevel med en litt mer moderne tvist, hvis man ser litt nærmere etter.

Det er lett å bli nostalgisk når man ser igjen de gode gamle symbolene. Jokerene, drueklasene, sitronene og kirsebærene. Skjermen består helt enkelt av 3 hjul og 3 rader. Totalt er det 5 mulige gevinstrekker. Tilsynelatende enkelt, men det er altså lagt til litt småsnacks som hjelper til å øke spenningen en del hakk.

Respinn

Respinn oppnår du ved at 2 av hjulene stopper med like symboler på alle radene. Dette vil normalt ikke gi noe gevinst, men i dette tilfellet vil det tredje hjulet spinne om igjen og gi deg sjansen til en skikkelig sværing av en gevinst. Det er også her automatens navn, Fire Joker kommer til sin rett. Respinnet etterlater seg nemlig flammer over hele skjermen, noe som bidrar til at pulsen øker litt ekstra.

Joker

Jokeren fingerer som et wild-symbol. Dette er en funksjon vi kjenner godt fra mange automater, og betyr rett og slett at jokeren kan opptre som hvilket som helst av de andre symbolene. For eksempel vil 2 sitroner og 1 joker gi gevinst.

Kvitt eller dobbelt

Når du vinner, kan du velge å gamble med gevinsten. Det vil bli trukket et spillkort, og du skal rett og slett gjette om det er rødt eller svart. Taper du, så taper du, men hvis du vinner, så dobles gevinsten din.

Multiplikator

Den heftigste funksjonen av alle. Hvis det virkelig er din dag, og du klarer å fylle skjermen med like symboler, så har du allerede skaffet deg en betydelig sum med penger, men du får i tillegg spille på multiplikatorhjulet. Her multipliseres gevinsten x antall ganger, faktisk kan du ende opp med hele 10x originalgevinsten.

Som du skjønner, så har Fire Joker mer å by på enn det man skulle tro ved første øyekast. Prøv spillet her, helt gratis og se selv!