Fishy Fortune

Fishy Fortune er en god gammel spilleautomat fra Net Entertainment som vekker varme følelser hver gang man spiller på den. Automaten er enkelt oppbygd, men nede på havets dyp er det allikevel fine gevinster å hente!

Fishy Fortune – for deg med fiskelykke!

Som nevnt så er Fishy Fortune en enkel spilleautomat med sine 10 gevinstlinjer og grunnleggende funksjoner, men la deg allikevel ikke lure til å tro at denne ikke kan utbetale gode gevinster! Vi finner blant et wildsymbol som fungerer som en joker, og dermed kan inngå i kombinasjoner med andre symboler. Gevinster hvor wildsymbolet er en del av den vinnende kombinasjonen dobles i forhold til det som står oppgitt i utbetalingstabellen.

Vi finner også et scattersymbol i Fishy Fortune som utløser pengegevinster og gratisrunder. Scattersymboler trenger ikke å følge gevinstlinjer for å gi utbetaling, men kan dukke opp spredt utover hjulene og gi gevinst. 3, 4 og 5 scattersymboler i Fishy Fortune gir henholdsvis 10, 20 eller 50 freespins! I tillegg til dette får man innsatsen multiplisert med henholdsvis 5, 20 og 500! Alle gevinstene du vinner i gratisrundene multipliseres med 3, og man kan vinne nye gratisrunder mens man er i gratisrunde-modus.

I Fishy Fortune finner vi en fin-fin progressiv jackpot, og denne casher man inn hvis man får 5 blekksprut-symboler langs en av gevinstlinjene. Størrelsen på jackpotten ser man øverst i spillebildet og denne kan man kun vinne hvis man spiller med maks innsats. Progressive jackpotter finner du også i Wonders-automatene, deriblant Geisha Wonders.

Prøv Fishy Fortune her hvis du vil ha en avslappende og enkel spilleopplevelse! Lucky Angler kan muligens også være et aktuelt spill for deg, hvis fisketemaet er noe som passer deg!