Fisticuffs

I Fisticuffs følger vi to morsomme typer i bokseringen – men vær imidlertid observant på at disse to hardslående nevekjemperne kan skaffe deg noen store gevinster hvis de havner på de rette plassene på hjulene!

Fistcuffs – en spilleautomat fra Net Entertainment som tar oss ringside!

Fisticuffs er lagt til en tid da boksing var for skikkelige herremenn og hvor det var langt mindre sirkus enn det er nå. Automaten er en morsom sak som har en meget god bonusfunksjon som potensielt kan utbetale store summer hvis man har hellet med seg. Videre i denne omtalen ser vi nærmere på hva Fisticuffs kan by på.

Fisticuffs

Før vi går løs på all moroa vi finner i Fisticuffs skal vi se litt på hvordan denne automaten er bygd opp. Både når det gjelder hjul og rader er vi på et standard oppsett, hvilket vil si henholdsvis 5 og 3. Det som er litt uvanlig er at vi kan vinne gevinster fra både hjul 1 og mot høyre og fra hjul 5 og mot venstre – altså fra begge sider av automaten. Selv om automaten bare skisserer opp 10 gevinstlinjer har vi derfor i praksis 20.

Når det gjelder innsatsen så er den lagt opp slik at vi kan spille med inntil 10 mynter på hver av gevinstlinjene, og at verdien på hver mynt kan settes så høyt som 10 kroner. Dette betyr at den høyeste innsatsen man kan fleske til med på ett enkelt spinn er på hele 2000 kroner! Man kan imidlertid også spille for så lite som 2 kroner pr. spinn, og automaten passer derfor vel så godt for de som spiller med lav innsats som for de som knaller til med skyhøye innsatser!I denne automaten har NetEnt valgt å fokusere på wilds og har laget en bonusfunksjon som kan gi oss store utbetalinger. Foruten det vanlige wildsymbolet, som også kan opptre stablet på hjulene, finner vi to andre wildsymboler som kalles Diagonal Wild og Straight Wild – representert ved hver sin bokser. Sammen utløser disse to wildsymbolene to forskjellige varianter av en funksjon som heter Boxing Feature. Boxing Feature gir oss flere wilds på hjulene samt ett ekstra spinn gratis.

Fisticuffs - BoxingFeature

Boxing Feature innebærer at to forskjellige wildfunksjoner vil aktiveres alt etter hvordan disse to wildsymbolene havner på hjulene i forhold til hverandre. Funksjonen er enkel, men allikvel utrolig bra ettersom den sørger for at man får 3 tilstøtende wilds på hjulene. Disse wildsymbolene, og eventuelle andre wilds på hjulene, vil holde sin posisjon i ett gratis respinn. Får man ytterligere wilds, f.eks. stablede wilds på hjul 1 og 5, kan gevinstene bli gigantiske!

Straight Wild-symbolet opptrer bare på hjul 3 og fungerer som en ordinær joker. Når Diagonal Wild havner på den samme raden som Straight Wild, men på hjul 2 eller 4 – altså ved siden av Straight Wild – vil Straight Wild-bokseren smekke til Diagonal Wild slik at han fyker til enten hjul 1 eller hjul 5. Deretter vil begge bokserne gjøres om til et wildsymbol, og det samme gjelder for symbolet som befinner seg mellom dem – altså får man tre wilds på rad. Deretter spinner hjulene på nytt mens wildsymbolene holder seg i ro – helt gratis!

Fisticuffs - BoxingFeature2

Den andre wild-bonusen inntreffer når Diagonal Wild, som også opptrer som en vanlig joker, havner på skrå over eller under Straight Wild, altså fortsatt på hjul 2 eller 4. Diagonal Wild vil da slippe seg ned eller sprette opp og gi Straight Wild et par saftige karameller, før han selv og Straight Wilds blir til wilds, i tillegg til symbolet over eller under ham. Det betyr altså at man får 3 wilds i en liten klyng.

Slik fungerer altså de to wildfunksjonene i Boxing Feature, og disse danner grunnlaget for muligheten til å vinne store gevinster. Hvis man i tillegg får vanlige wilds på hjulene kan gevinstene man vinner blir utrolig store!

Til slutt vil vi si at Net Ent som vanlig har produsert en meget bra spilleautomat hvor både grafikk og lyd sitter som et skudd! Grafikken daterer handlingen til tidlig 1900-tall og med enkle bonusvirkemidler har selskapet laget en spilleautomat som engasjerer oss og som kan gi solide utbetalinger!

Her ser du NetEnts demovideo av Fisticuffs