Flowers

Flowers er en spilleautomat man rett ut sagt blir glad av! Det første man blir møtt med etter at automaten har lastet inn er en herlig lyseblå himmel, sol, lette skyer og mengder på mengder av blomster. Disse fargeglade bekjentskapene kan få den mest grinete spilleren til å lysne opp, spesielt når dobbeltsymbolene havner ved siden av hverandre på en linje og pengene spruter ut! Flowers er en spilleautomat fra Net Entertainment, og her kan du spille gratis så lenge du orker. Rundt automaten kan du se banners med gode casino tilbud fra være samarbeidspartnere hvis du vil spille med ekte penger.

Flowers – en spilleautomat for deg med grønne fingre

Flowers er en eplekjekk spilleautomat på alle måter og dette alene er nok med på å gjøre at ikke alle liker å spille på den. Spillere som liker og har utbytte av automater som f.eks. Zombies kan man vanskelig se for seg kose seg glugg ihjel på Flowers! Dette er nok en automat som trekker til seg en annen fanskare, men automaten er like fullt spennende, selv om den ikke går inn i historien som en av topp-produksjonene hos Net Entertainment.

Flowers fremste kjennetegn er automatens dobbeltsymboler som gjør at to blomster eller skyer kan dukke opp på ett enkelt symbol. Dette betyr i praksis at du kan få 10 blomster på en gevinstlinje ved hjelp av 5 symboler – noe som selvsagt fører til enorme gevinstutbetalinger. I tillegg kan dobbeltsymboler kombineres med vanlige symboler, noe som fører til at kombinasjonene nesten er ubegrensede.

Det er, akkurat som i mange andre spill, i de integrerte gratisrundene at de ordentlig store gevinstene kan bli utbetalt. En av årsakene til dette er at alle gevinster man vinner i gratisrundene blir multiplisert med 3 i forhold til normalen. I gratisrundene kan man vinne så mange som 75.000 mynter, noe som skulle gi 375.000 kroner hvis du spiller med innsatsen på maks! Ettersom Flowers har doble symboler kreves det minst fire sky-symboler for at gratisrundene skal aktiveres.

Flowers har ikke et integrert bonusspill, noe som er litt synd, men det spørs nok om ikke NetEnt har beregnet å lage en enklere spilleautomat. Dobbeltsymbolene fungerer tross alt som en frisk nykommer og hever automaten litt over gjennomsnittet.