Flowers Christmas Edition

Nå nærmer julen seg med stormskritt. Kjente og kjære Flowers er nå her i juleutgave.

Nå er det på tide å få dratt igang julestemningen. Derfor lanseres nå Flowers Christmas Edition. En juleutgave av den allerede kjente spilleautomaten Flowers. Her finner du de samme innbringende mulighetene som i originalutgaven, men innpakket i juledrakt.

Doble symboler

Det som særpreger denne automaten er at bonusrundene, som så mange andre spill har, er byttet ut med ruter som inneholder doble symboler. Dette fungerer på den måten at om du for eksempel har tre like vanlige symboler på rad, så får du en rute med dobbeltsymbol, da vil dette telle som fem symboler og gi gevinst deretter. Totalt kan du derfor få opptil 10 symboler på en enkelt linje. Da kan du tenke deg hvilke muligheter du har for å dra inn flere kroner ti julepresanger.

Wilds og freespins

I tillegg har automaten også wilds og freespins. Wilds fungerer som normalt ved at de kan brukes som en joker og gjelde som hvilket som helst av de andre symbolene og dermed øke vinnersjansene betraktelig.
Får du fire freespin symboler går du inn i gratis-modus, og får dine tilvalgte gratisrunder. Her gjelder også wilds og doble symboler, så det er veldig gode gevinstmuligheter her. Særlig med tanke på at alle gevinster du haler innpå freespins multipliseres med 3. Kjør noen spinn hver dag i adventstiden, så har du historiens mest spennende julekalender.