Football: Champions Cup

Når du klikker deg inn på Football: Champions Cup er stemningen satt fra første stund. Du er med ett en fotballstjerne av rang, og kan fritt velge hvilket topplag du vil spille for.

Når du har valgt ditt lag, starter moroa for fullt. Dette er en spilleautomat som har mange stilige funksjoner, samtidig som den er oversiktlig og lekende lett å spille på.

Bonusrunder

Bonusrundene i Football: Champions Cup gjennomføres som en straffekonkurranse. Du skal prøve å score så mange mål som mulig selv, men du må også forsøke å redde motstanderens straffer. For hver ball du enten scorer med eller redder, viner du penger, og hvis du er riktig heldig, kan den totale premiesummen multipliseres med x16!

Freespins

Ingen spilleautomat med respekt for seg selv lanseres uten muligheten til freespin-runder. Det får du selvsagt også her, og dit kommer du ved å spille fram 3 pokal-symboler på skjermen. Du kan da lene deg tilbake og ta del i spenningen foran deg på skjermen. Freespin-rundene spilles som en turnering. Det er totalt 4 runder med 6 freespins i hver. Scoringer til enten deg eller motstanderlaget blir delt ut ved hjelp av wildsymboler. Avhengig av hvor langt du kommer deg i turneringen, vil du vinne ulike pengesummer. faktisk helt opp til 500x av din innsats på spinnet som førte deg til freespin-modus.

Hver gang du vinner, eller noe spennende skjer, vil det hele være lydsatt av jubelbrus fra en fullsatt stadion, eller en aldri så liten fanfare hvis du gjør det ekstra godt.

Her er det massevis av fordeler. Hent deg en real casino bonus idag, og spill Football: Champions Cup, med suverene funksjoner, herlige bonuser, og drømmegevinster!