Fortune Teller

Har du noen gang tenkt på at det hadde vært kjekt å fått vite hva fremtiden innebærer? I spilleautomaten Fortune Teller får vi kjenne magien fra både tarotkort og krystallkuler – hvem vet, kanskje kan Fortune Teller sørge for at fremtiden din blir lys og full av penger?

Fortune Teller – hvem vet hva fremtiden vil bringe?

I Fortune Teller får vi en spilleautomat som omfatter den store mystisismen som vi forbinder med dette å spå og forutse fremtiden. Automaten bærer preg av å være inspirert av sigøynerfolket og deres tradisjonelle omfavnelse og praktisering av det absolutt mystiske og magiske, og når vi ser på Fortune Tellers design så ser vi er den varm og forlokkende.

Når det kommer til selve funksjonene kan Fortune Teller tilby oss wilds, scattere som aktiverer freespins og bonusspillet Fortune Teller Tarot Card Bonus. Wildsymbolet er symbolet som viser hånden med øyet og dette symbolet kan erstatte alle andre ordinære symboler og inngå i symbolkombinasjoner med disse – akkurat som en joker.

Når det gjelder scattersymbolet så er det representert av krystallkulen, og hvis man får 3 eller flere slike symboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene vinner man tilgang til 12 gratisrunder. I tillegg gir 3, 4 og 5 scattere en gevinst på innsatsen multiplisert med henholdsvis 4, 50 eller 200! I gratisrundene vil alle gevinstene man vinner bli multiplisert med 3 i forhold til normal utbetaling. Får man ytterligere 3 krystallkuler i gratisrundene vinner man 12 nye runder som legges til de man allerede har vunnet.

Bonusspillet Fortune Teller Tarot Card får man muligheten til å spille i hvis man får tre eller flere symboler av den vakre klarsynte kvinnen etter hverandre på en aktiv gevinstlinje fra hjulet helt til venstre og mot høyre. I bonusspillet klikker man enkelt og greit på tarotkortene for å finne ut hva skjebnen har å by på samtidig som man vinner bonuspenger! Bonusspillet er over når man trekker Dødens kort.

Fortune Teller er en god automat fra Net Entertainment og tar opp et tema som begeistrer svært mange! Nå kan du prøve automaten har på Spill Norgesautomaten så lenge du vil, og hvis du vil spille med ekte penger kan du benytte deg av våre mange gode bonustilbud som du kan se rundt automaten! Liker du slike mystiske spill så kan kanskje True Illusions og Abra Cadabra være verdt å prøve ut.