Frankenstein

Det er på tide med et aldri så lite skrekkeventyr når du nå er i ferd med å treffe Dr. Frankensteins monster. I spilleautomaten Frankenstein får vi den gamle og velkjente skrekkhistorien, ført i pennen av Mary Shelley, presentert i heslig eventyr-horrorstil og med store gevinster! Bli med opp i tårnet der oppe i fjellet og se hva som skjuler seg innenfor de kalde veggene!

Frankenstein – en skrekkinngytende spilleautomat!

De aller fleste kjenner nok til historien om Mary Shelley’s Frankenstein, som sannsynligvis er en av de mest kjente skrekkromanene og som første gang ble filmatisert i 1931. I samarbeid med Universal har Net Entertainment fått muligheten til å lage automater av kjente filmer og rollefigurer, og Frankenstein er altså en av disse.

Video spilleautomaten Frankenstein består av 5 hjul, 3 rader og har 20 gevinstlinjer, noe som gjør den til en standard Net Ent-automat. Man kan spille med 1-10 mynter pr. linje og med en innsats på myntene som går fra €0.01 til €0.50. Den største innsatsen pr. spinn blir derfor på €100, noe som skulle kunne lokke til seg også high-rollers.

Det som først og fremst gjør Frankenstein til en spesiell spilleautomat er de utrolige wildfunksjonene. Wilds er symboler som fungerer som jokere og som derfor kan danne vinnende kombinasjoner sammen med hvilke som helst andre normale symboler. I Frankenstein finner vi 2 forskjellige typer wilds som rett og slett ikke er noe annet enn fantastisk! Disse wildfunksjonene er såkalte Linked Wilds, og vi har en Linked Wild både for basisspillet og til gratisrundene.

I basisspillet treffer vi på det første wildsymbolet, Lightning Wild. Dette kommer til syne som en elektrisk kule tilfeldig plassert på hjulene og sender deretter ut lyn til nærliggende symboler og forandrer også disse til wilds. Minst to inntil-liggende symboler blir forandret til wilds når denne funksjonen trer i kraft, og hvis man får to slike wilds samtidig på hjulene kan utbetalingene bli digre!

Den andre Linked Wild-funksjonen i Frankenstein, Fire Wild, inntreffer når man har kommet seg til gratisrundene. Denne wildfunksjonen er nokså lik Lightning Wild og fungerer på samme måte, men forskjellen er at man er garantert en Fire Wild på enten det andre, tredje eller fjerde hjulet i hver gratisrunde! Gratisrundene inneholder også en multiplikator som som kan multiplisere gevinstene med opptil 5, og kombinerer vi dette med Fire Wilds gir også dette sjansen til enorme gevinster!

For å kommer til gratisrundene må man få minst 3 scattersymboler (Burning Mill) i en tilfeldig posisjon på hjulene, og symbolene vises i form av en mølle. Man vinner da 10 gratisrunder på casinoets regning og gevinstene kan, som du leste i avsnittet ovenfor, bli riktig så store! På hjul 5 kan det under gratisrundene også komme til syne en multiplikatorverdi som sørger for at gevinstene du vinner blir mangedoblet i forhold til normal utbetaling – maksimalt 5x! Får man 2 eller 3 Burning Mill-symboler i gratisrundene vinner man ytterligere 5 eller 10 gratisrunder.

Frankenstein er ingenting annet enn en kanon-automat fra Net Entertainment og den har mange fans, noe som ikke er spesielt rart. Selv om automaten ikke har noe integrert bonusspill gjør dette ingenting på grunn av den svært lukrative Linked Wild-funksjonen og de suverene gratisrundene!

Samarbeidet med UNiversal Pictures har fungerer fantastisk bra og du kan også prøve spill som Scarface og Creature From The Black Lagoon!