Fransk Roulette

Velkommen til et spill med klassisk Fransk Roulette – et spill fra Net Entertainment med minimalistisk, men nydelig design, og med utrolige mengder med spenning som venter på deg! Spill Fransk Roulette gratis her på Spill Norgesautomaten, eller med ekte penger hos fantastiske Casumo!

Fransk Roulette – Roulette Professional Series

Hovedforskjellen på Fransk Roulette og Europeisk Roulette er i all hovedsak designet og teksten på spillebordet. Det vil si at det også i Fransk Roulette selvsagt er om å gjøre å gjette på i hvilken av de 37 nummererte lommene på hjulet den lille hvite kulen vil lande i. Gjetter du dette riktig vinner du en gevinst i henhold til utbetalingen for den aktuelle innsatsen.

Som spiller kan du sette en spesifikk innsats eller en kombinasjon av innsatser, begrenset av bordets regler, og deretter er det bare å spinne hjulet. Ballen sendes motsatt vei av hjulet og vil til slutt lande i en tilfeldig lomme på hjulet. En markør vil deretter bli plassert på bordet for å anvise hvilket nummer kulen stoppet på.

Inside Bets

Inside bets er innsatser som settes på tallene eller på linjene mellom dem, eller på linjen som omgir det innerste området (tallene) på bordet.

Straight Up
Strught Up er en innsats på et enkelt tall – plasser sjetongen på det tallet du har troen på, og hvis dette slår til vinner du 36 ganger innsatsen!

Street
Dette er en innsats som blir satt på en rad med 3 tall, og kalles også for Three Line Bet. Du plasserer sjetongene på linjen som skiller inside og outside området, og du vil da se at hele raden med 3 tall lyser opp. Et eksempel på Street-innsats vil våre 1-2-3 eller 10-11-12. En slik gevinst utbetaler 11:1 – noe som gir en netto på 110 hvis du legger 10 i potten.

Six Line
En Six Line innsats er på en måte det dobbelte av en Street innsats. Sjetongen plasseres her på samme måte som i Street, men i tillegg også mellom to rader, slik at begge radene blir med i innsatsen. For eksempel kan tallene 1-6 være med i en slik innsats, og en gevinst her gir 5:1. Setter du 100 kroner får du 500 kroner i netto.

Splitt
En splitt er en innsats som settes på to tall som ligger inntil hverandre, og man plasserer sjetongene på linjen mellom de to tallene man ønsker å satse på. Et eksempel kan være 14 og 17, og en gevinst her utbetaler 17:1 – 100 kroners innsats gir 1700 kroner netto.

Outside Bets

Outside bets er innsatser som settes i boksene som omgir tallene på bordet, og disse innsatsene har andre navn enn søsterspillet Europeisk Roulette.

Left, Middle, Right
Under hver av de tre kolonnene med tall kan man se tre grønne felt med en hvit pil i – et felt under hver kolonne. Man kan plassere sjetonger i hvert av disse feltene og dette vil da føre til en innsats på alle de 12 tallene i den aktuelle kolonnen. Hvis kulen stopper på ett av disse tallene utbetaler det 2:1 – eller 20 kroner netto på en ti-kroners innsats.

P12, M12, D12
Denne innsatsen kalles i Europeisk Roulette for 1st 12, 2nd 12 og 3rd 12. Innsatsen settes på 12 tall i 3 etterfølgende rader: P12 for tallene 1-12, M12 for 13-24 og D12 for 25-36. Satser du f.eks. 100 kroner på M12 vinner du 2:1, altså 200 kroner netto, hvis kulen lander på et tall fra og med 13 til og med 24.

Manque/Passe
En innsats man plasserer om man tror kulen vil stoppe på de høye eller de lave tallene, altså 1-18 (Manque) eller 19-36 (Passe). En slik gevinst utbetaler 1:1 – altså 10 kroner i netto gevinst hvis du satser 10 kroner. 0 er ikke inkludert i de lave tallene.

Rødt eller svart
Den klassiske innsatsen vil alle elsker! Sats på om tallet kulen stopper på er rødt eller svart, og plasser innsatsen din på det svarte eller det røde feltet utenfor tallene! Betaler 1:1, noe som innbærer 1000 kroner netto hvis man satser 1000 kroner. 0 er hverken rødt eller svart.

Pair/Impair
Her handler det om å sette en innsats på enten oddetall (Impair) eller partall (Pair), og da setter du en innsats i den boksen du har troen på. Utbetaler 1:1.

I tillegg til Inside bets og Outside bets har man også noe som kalles for Billboard bets, som vises på en tavle på bordet. Her kan man satse på varme og kalde nummer.

Da har du fått et lite innblikk i Fransk Roulette og du har muligheten til å spille gratis her på Spill Norgesautomaten!