French Cuisine

I spilleautomaten French Cuisine får vi møte en fransk stjernekokk som driver den aller ypperste restauranten i Paris! Problemet er bare det at han har smågnagere på kjøkkenet sitt, og de tre musene gjør alt de kan for å heve blodtrykket til kokken!

French Cuisine – fransk kokkekunst på sitt beste!

Topp fransk kjøkken. Tegnefilm. Mus på kjøkkenet. Høres det kjent ut? Joda, etter å ha sett introduksjonsvideoen til French Cuisine spilleautomat måtte jeg dobbeltsjekke om det var en spilleautomat jeg hadde lastet inn eller om det var tegnefilmen Rottatouille jeg hadde satt på. Jeg er en stor fan av Sheriff Gaming og deres spilleautomater – hevet over enhver tvil – men introduksjonsfilmen minner da mistenkelig om et grundig plagiat? Uansett, vi skal verken fordømme eller noe som helst i den retningen – vi skal gi deg en skikkelig gjennomgang av spilleautomaten French Cuisine, og her er det nok å ta tak i!

Ta også en titt på Mamma Mia fra Betsoft – også her er det kokkelering som står på programmet!

Vi starter litt generelt og kan fortelle at French Cuisine er oppbygd etter standard mal for spilleautomater, noe som vil si 5 hjul, 3 rader og 20 linjer. Inntrykket som møter oss når vi blir presentert for selve automaten er som vanlig fra Sheriff Gaming, nemlig at dette ser knakende bra ut, med god grafikk og en morsom historie!

Når man beskriver en spilleautomat er det greit å ta for seg hvilke spesialfunksjoner den besitter, slik at man ser på hvilke punkter den skiller seg ut. Om et wildsymbol skal betegnes som en spesialfunksjon er en diskusjon vi ikke skal ta her, men vi kaller den for det i dette tilfellet ettersom wildsymbolet kan utvides. Wildsymbolet har som vanlig en rolle som en joker og kan erstatte alle andre ordinære symboler. I French Cuisine er som nevnt wildsymbolet et utvidet wild, noe som betyr at det utvider seg til å dekke hele hjulet når det første kommer til syne. Wildsymbolet i denne automaten vises bare på hjul 3.

En annen nærmest standard bestanddel i Sheriff Gamings spilleautomater er ‘Click Me’-bonusen. Click Me bonusen aktiveres hvis man får symbolet av krabben samtidig i en tilfeldig posisjon på hjulene 1, 3 og 5. Deretter er det bare å klikke i vei på disse symbolene og se hva du vinner!

Sheriff Gaming bruker også å være rause med bonusspill, og jaggu får vi ikke et slikt spill også i French Cuisine. Symbolet av kelneren er bonussymbolet og hvis man kliner til og får 3 slike symboler langs en gevinstlinje aktiveres bonusspillet. Kelneren vil da stresse fra bord til bord og ta kundenes bestillinger, og her blir din jobb å velge en forrett, hovedrett og dessert. Vær imidlertid oppmerksom ettersom en mus har prøvesmak på et av rettene til hvert av måltidene. Velg de rettene som ikke har blitt utsatt for musetesten for å vinne penger!

Som vi nevnte i starten så er French Cuisine sterkt inspirert (for å bruke et annet ord enn plagiat) av filmen Rottatouille, og vi får et bevis om at dette er et tema som også fungerer godt som spilleautomat. Gode funksjoner, humoristisk og strålende grafikk er sentrale stikkord. Sjekk ut om denne automaten er noe for deg ved å prøve den gratis her på Spill Norgesautomaten. Hvis du vil spille med ekte penger står ComeOn klar med en eksklusiv bonus!