Fruit Case

La oss få presentere Fruit Case, en spilleautomat som ikke er noe særlig for de av casinospillerne som har sine sympatier hos frukter som, i dobbel betydning, er søte. Fruit Case er nemlig fruktenes siste stoppested – plassen hvor de moses og syltes! Hvis man er fri for skrupler og vil vinne penger kan det være smart å stifte bekjentskap med Fruit Case spilleautomat. Her hos Spill Norgesautomaten kan du spille denne suksessen fra Net Entertainment gratis så lenge du vil, men vil du spille for ekte penger så finner du noen saftige bonustilbud rundt selve automaten!

Fruit Case – klem ut noen saftige gevinster og sylt dem inn på bankkontoen din!

Ved første øyekast trodde vi i vår enfoldighet at fruktene i Fruit Case var glade, men etter en kort stund innså vi at dette var et syn vi så gjennom naivitetens briller – fruktene er livredde for hva som skal komme, nemlig fruktpressen! At disse fruktene frykter dette er forferdelig og ingen ting er vel mer fryktelig enn det! Legg bort alle bekymringer og konsentrer deg heller om hva Fruit Case kan gi deg rent økonomisk.

Den høyeste gevinsten i Fruit Case ligger på 160.000 mynter, og dette beløpet vinner man hvis man får 5 jordbær på en aktiv gevinstlinjene og ett av disse symbolene er representert av et wildsymbol med en multiplikator på 8x. Man må dessuten spille med 10 mynter i den aktuelle spillerunden for å utløse denne gevinsten. 160.000 mynter kan tilsvare opptil 800.000 kroner, men da må man spille med en myntverdi på 5 kr. pr. runde. Fruit Case er med andre ord en spilleautomat som kan betale ut ganske gode gevinster hvis man har litt flaks.

Vi finner flere likheter mellom spilleautomatene Fruit Case og automaten Gonzo’s Quest, også dette en automat fra NetEnt. Symbolene ruller ikke ut på hjul, men de kommer seilende inn på et transportband for varer mens de i Gonzo’s Quest kommer fallende som steinblokker. Dessuten har begge disse automatene spesialfunksjonen Avalanche som kan gi en gevinstmultiplikator på opptil 8x. Avalanches sørger for at symboler som inngår i en vinnende kombinasjon skvises og forsvinner for dermed å gjøre plass til nye symboler uten ekstra kostnad. Dette vil fortsette så lenge nye vinnende kombinasjoner dannes, og man kan i prinsippet vinne massevis av ganger på det samme spinnet.

Det som skjer ved hvert Avalance er at wildsymbolet og den tilhørende multiplikatoren får en økende gevinstmultiplikator. På det 4. Avalance vil man ha en gevinstmultiplikator på åtte ganger pengene. Integreres denne i en verdifull symbolkombinasjon har du gode muligheter for å øke månedlønnnen din markant.

Fruit Case kan også by på freespins, eller freefalls. Disse aktiveres hvis man får tre Blender-symboler på en aktiv gevinstlinje som starter på hjulet lengst til venstre. I gratisrundene blir alle gevinster multiplisert med 3, og får dermed litt ekstra krydder i forhold til rundene i basisspillet.

Samlet sett så betyr dette at Fruit Case er en knakende god automat! Spilleautomaten har blitt en av de mest populære fra Net Entertainment og Avalanche-funksjonen skal ha en stor del av æren for dette. Gratis gevinster skal man ikke undervurdere! Fruit Case har ikke et integrert bonusspill, men det gjør egentlig ikke så mye ettersom vi får andre spesialfunksjoner. Mer frukt? Prøv Fruit Shop!