Funky Chicken

Vi presenterer for dere playeren og den ettertraktede ungkaren Mr. Fox! I spilleautomaten Funky Chicken gjør beileren Mr. Fox byen utrygg for alle kvinner, og det er vel ikke til å stikke under en stol at det er på tide med et realt party!

Funky Chicken – se og lær av Mr. Fox

Sheriff Gaming har plantet sine kreative føtter med brutal kraft inn i det enorme markedet av spilleautomater og akter å ta for seg av alle spilleautomat-elskerne som finnes der ute. Dette klarer de med bravur ettersom de leverer automat etter automat med høy grafisk kvalitet og mye innhold – til store glede for oss spillere! I Funky Chicken får vi som vanlig en vanvittig introduksjons-video hvor vi presenteres for Mr. Fox’ bedrifter, og når automaten er lastet inn… da åpenbarer det seg en stilren spilleautomat med neon, limousiner og storbyliv som tema – det ser rett og slett ut som at vi skal ut på byen! Er dette noe for deg, så kan vi naturligvis også anbefale Mr. Vegas!

I Funky Chicken får vi storbylivet tett innpå oss over 5 hjul, 3 rader og 20 linjer – altså en rimelig standard spilleautomat når det kommer til utforming. Innsatsmessig kan vi spille med opptil 5 mynter på hver linje, noe som gir 100 mynter i sving, og en maksinnsats på 500 kreditter med høyeste myntverdi aktivert. Utover dette så har Funky Chicken flere gode funksjoner som vi skal ta for oss videre i artikkelen.

Sheriff Fortune har lagt seg til den vanen at vi i flesteparten av spilleautomatene deres finner et utvidet wildsymbol. Dette symbolet er bare tilgjengelig på hjul 3 og representeres av flue-symbolet. Når fluen havner på hjulet utvider symbolet seg til å dekke hele hjulet, og dermed krysser det alle gevinstlinjene. Et wildsymbol fungerer som en joker og kan dermed inngå i alle kombinasjoner bestående av ordinære symboler. Funky Chicken’s utvidede wild vil derfor kunne øke sjansene for gevinst betraktelig.

Den kule sølvversjonen av Mr. Fox er gratisrundesymbol og får man 3 eller flere av ham hvor som helst på hjulene vinner man freespins. 3, 4 eller 5 symboler gir henholdsvis 4, 8 og 12 symboler – et antall som i rettferdighetens navn på sies å være nokså kjipt. Med 5 freespin-symboler på hjulene forventer man minimum 20 gratisrunder.

Mr. Fox i egen eksklusive person fungerer som bonussymbol, og får man 3 av den typen langs en aktiv gevinstlinje aktiveres bonusspillet. Straks bonusspillet kjøres i gang har vi skiftet miljø og befinner oss i stambaren til Mr. Fox. Din oppgave? Å hjelpe denne ustyrlige casanovaen å velge ut favoritt-damer! De fleste av frøknene han kaster sin glans på skjuler i tillegg flotte premier, men hvis du velger en som sier ‘Utbetal’ avsluttes bonusspillet og pengene betales ut.

Funky Chicken er lett å like av mange årsaker: herlig video i starten, fabelaktig grafikk, flere gode bonusfunksjoner og et morsomt tema. Det eneste vi ikke liker er at man ikke har muligheten til å vinne mer enn 12 gratisrunder. Sjekk ut Funky Chicken her på SpillNorgesautomaten og se om den er noe for deg.

Ps. Kalkuner kan også være trivelige dyr, så sjekk ut Wild Turkey!