Geisha Wonders

I spilleautomaten Geisha Wonders tas vi med til den spennende og eksotiske japanske kulturen og kanskje får vi oppleve litt av det disse tradisjonelle underholderne, eller geishaene, har å by på. Det er bare å la seg underholde og håpe at gevinstene kommer dansende ut av automaten!

Geisha Wonders

Man kan lage spilleautomater som omhandler det aller meste, og jaggu har ikke Net Entertainment klart å hoste opp en automat som omhandler geishaer i Geisha Wonders! Det er forbundet en god del mystikk med geishaene, og en vanlig feiloppfatning blant oss vestlige er at mange tror at de er prostituerte. Dette er imidlertid såpass feil at det nesten er ydmykende, og vi tar på oss lærerrollen og kan fortelle at dette er kvinner som har utdannet seg til underholdere (sangere, musikere, dansere etc) i hele seks år!

Når det kommer til selve spilleautomaten Geisha Wonders så ser vi at dette er en spilleautomat som har 5 hjul og 3 rader, samt 30 innsatslinjer. Automaten er smakfullt dekorert og gir oss okei japansk feeling når vi spiller.

Mest interessant med Geisha Wonders er selvsagt de to progressive jackpottene som stadig vokser og som utbetaler toppgevinster i million-klassen. Jackpotten deles mellom 3 forskjellige Wonders-automater, og de to andre spilleautomatene heter Tiki Wonders og Icy Wonders. En liten sum av innsatsen til alle som spiller på disse automatene legges i en progressiv jackpot, og denne fortsetter å vokse helt til den utbetales. For at man skal kunne vinne den største jackpotten, Mega Wonder Jackpot, må man få 5 symboler som er merket med en liten gullstjerne. Får man fire symboler som er merket vinner man den minste jackpotten, Wonder Jackpot.

Geisha Wonders har også et gratisrundespill og her kan man vinne opptil 30 gratisrunder. For at man skal kunne vinne et slikt anseelig antall freespins må man få 5 scattersymboler på hjulene. Disse kan være spredt tilfeldig utover og trenger ikke å følge noen gevinstlinjer. I gratisrundene blir alle gevinster doblet i forhold til normal utbetaling.

Til sist kan det også være verdt å nevne at Geisha Wonders også inneholder et wildsymbol som fungerer som en joker. Det kan dermed inngå i kombinasjoner sammen med alle andre symboler, med unntak av scatteren. Symbolet kan heller ikke brukes til å vinne jackpotten.

Geisha Wonders er en spilleautomat som er helt ok, men som skiller seg litt ut fra mengden på grunn av den fine progressive jackpotten. Denne kan gi en storutbetaling hvis du har hellet på din side. Du kan prøve Geisha Wonders helt gratis her, eller benytte deg av en av bonustilbudene som omgir automaten hvis du vil spille med ekte penger.