Genie´s Touch – Ny spilleautomat fra Quickspin

genie

Nå gjøres det klart for en ny lansering fra Sverige. Quickspin slipper snart den nye spilleautomaten Genie´s Touch. Toppsjefen i Quickspin, Daniel Lindberg sier at siden feer er en av de eldste mytologiske symbolene vi har, og passer således utmerket som tema i en slot maskin. Han påpeker at flere av funksjonene på automaten definitivt kommer til å virke forlokkende på spillere verden over, og er sikker på at dette kommer til å bli et populært innslag i spillverdenen. Noen av disse funksjonene er hyppige freespins, noe vi selvfølgelig alltid ønsker velkommen. Videre blir det muligheter for ekstra funksjoner i freespin modus. Genie´s Touch er navnet på bonusspillet, der symbolene har evnen til å endre seg, til spillerens fordel og glede. Ellers er automaten bygget opp på en relativt enkel måte med 10 gevinstlinjer.

Alle Quickspin automater kommer med muligheten for å skreddersy antall freespins, og muligheter for operatører til å belønne lojale spillere. De blir utgitt på Quickspins egen platform, som er utviklet i samarbeid med Relax Gaming, for å muliggjøre en enkel integrering med online casinoer verden over.

Vi gleder oss som vi alltid gjør til en lansering, og ser frem til å prøve alle mulighetene denne spilleautomaten byr på. Spillet vil straks være tilgjengelig på våre sider, der du kan prøve det ut gratis.