Ghost Pirates

Du har akkurat klikket deg inn på en av Net Entertainments aller lekreste spilleautomater, Ghost Pirates! Denne automaten var revolusjonerende ettersom den ga oss muligheten til å spille med Way Wins eller innsatsmåter i stedet for de vanlige gevinstlinjene. Automaten gir oss herlige assosiasjoner til ‘Pirates of the Caribbean’-filmene, så hvis du liker disse filmene spesielt, samt pirater generelt, er så absolutt dette spilleautomaten for deg. Ghost Pirates kan du spille gratis så lenge du vil under her. Å spille med ekte penger kan du gjøre hos ett eller flere av casinoene du kan se rundt automaten.

Ghost Pirates – hiv og hoi og en flaske med Rom!

Vampyrserier og filmer om vampyrer er populært nå i skrivende stund, men det er jaggu ikke lenge siden det var pirater som var det helt store. Hvis man dro på et karnevals-party kunne man nesten sette penger på at det satt et par pirater i et hjørne og tyllet i seg Rom. Mens Johnny Depp var som hetest i rollen som Jack Sparrow i Pirates of the Caribbean, lanserte Net Entertainment en av sine flotteste spilleautomater noen gang, nemlig Ghost Pirates.

Som vi nevnte i innledningen så er har altså ikke Ghost Pirates de tradisjonelle gevinstlinjene vi gjerne finner i en spilleautomat. I stedet får vi en funksjon som heter ‘Innsatsmåter’, og dette er i bunn og grunn det samme som Way Wins, noe vi kjenner igjen fra spilleautomaten Alien Robots. Dette betyr at man vinner gevinst så lenge tilstrekkelig mange like symboler havner på tilstøtende hjul, altså hjul som ligger inntil hverandre, med start på hjulet helt til venstre.

Ta også en titt på Treasure Island fra Quickspin!

Det som skiller Ghost Pirates fra Alien Robots er at man kan velge hvor mange innsatsmåter eller Way Wins man vil ha aktivert. 3, 9, 27, 81 og 243 ulike vinnerkombinasjoner er mulige. Jo flere gevinstmuligheter man velger å aktivere, jo høyere blir innsatsen. Velger du å spille med færre innsatsmåter så vil visse gevinstsymboler på hjulene gjøres inaktive/gråes ut. Hvis du klikker på paytable får du en god illustrasjon på hvordan denne funksjonen fungerer.

Foruten å være en tiltalende spilleautomat rent grafisk, så tilbyr også Ghost Pirates et gratisrundespill. Dette aktiveres ved at man får minst 3 skattekister på hjulene. Hvilken plassering disse kistene får spiller ingen rolle ettersom dette er scattersymboler. Hvis du spiller med alle Way Wins aktivert kan du faktisk vinne så mange som 25 gratisrunder på én gang, men hvis du spiller med færre innsatsmåter vil det maksimale antallet gratisrunder være 20, noe som også er helt akseptabelt.

Dessverre har ikke Ghost Pirates noe integrert bonusspill, men hvis den hadde hatt det ville dette vært en av Net Ents aller beste spilleautomater. Nå sitter man med en slags følelse av at Ghost Pirates er en spilleautomat som kanskje ikke nådde sitt fulle potensial, men til tross for dette så holder denne spilleautomaten en meget høy kvalitet! Spil Ghost Pirates og opplev selv!

Hvis dette var noe som passet for deg kan vi på det varmeste anbefale deg til den legendariske automaten Barbary Coast!