Gladiator

I Romerrikets storhetstid var det bare de tapreste mennene som fikk kjempe på arenaene – du kjenner dem kanskje bedre under tittelen gladiatorer! I spilleautomaten Gladiator fra Betsoft er det nettopp tilbake til Romerriket vi skal, og på arenaen står du nå ensom og må kjempe for dine gevinster!

Gladiator – spilleautomat som tar oss med oss tilbake til Romerrikets storhetstid!

Det er svært mange mennesker der ute som er opptatt av romertiden, og det har vært laget endeløse rekker med filmer, blitt skrevet massevis av bøker samt laget flere tv-serier om dette temaet. Filmer som The Gladiator og tv-serier som Rome har sørget for at romerriket har fått et enormt løft i populærkulturen, og selvsagt skal vi kunne reise tilbake til romerriket også når vi spiller på spilleautomater! Vi ser nærmere på denne svært underholdende automaten i denne omtalen, og tar for oss dens funksjoner.

Vi starter med å se på automatens oppbygning, og ser at Betsoft gir oss historisk underholdning på 5 hjul og 3 rader, med totalt 30 gevinstlinjer. Vi kan satse fra 1-5 mynter pr. gevinstlinje og med en verdi på myntene som går opptil 0.50. Totalt sett betyr dette at vi får en maksimal innsats pr. spinn på 75 kreditter.

Den første funksjonen vi ser nærmere på er wildfunksjonen som settes i gang hver gang vi får symbolet av keiserinnen i den øverste posisjonen på et hvilket som helst hjul. Hun vil da slippe roseblader ned over de andre symbolene på det samme hjulet og gjøre de om til wildsymboler som dobler utbetalingen hvis de blir en del av en vinnende kombinasjon. For de som ikke vet hva et wildsymbol er, så kan vi si at det er et symbol som fungerer som en joker, og som dermed kan være en del av alle kombinasjoner bestående av vanlige symboler

Dette er imidlertid ikke den eneste wildfunksjonen i Gladiator spilleautomat. Hvis man får symbolet av gladiatoren på det midterste hjulet, vil en steinhelle av marmor dekke hjulet. Gladiatoren vil så komme marsjerende ut foran automaten og knuse hellen med sverdet sitt, og gjøre hele hjulet om til et wildsymbol.

3 symboler av en dør på en aktiv gevinstlinje aktiverer et Click Me-spill. Her skal du rett og slett klikke på Click Me-symbolet og se hvilke gevinster du vinner! Du får fortsette å velge helt til du treffer symbolet som sier ‘Samle’ – da vil gevinstene summeres og legges til din spillessaldo.

Symbolet av Colosseum fungerer som scatter, og det vil si at det er et symbol som gir oss gevinstutbetaling uansett hvor det havner på hjulene! Får du 3 eller flere slike er du sikret en skikkelig gevinst!

Bonusspill er bestandig en innertier, i hvert fall hvis det gjøres slik som i spilleautomaten Gladiator! Bonusspillet starter hvis man får symbolet av helte-gladiatoren, Colosseum og skurke-gladiatoren (ham med hornhjelm) etter hverandre i denne rekkefølgen på gevinstlinje 1, 2 eller 3 på hjul 2, 3 og 4 – det er da tid for gladiatorkamp! Hvem tror du blir vinneren av den voldsomme kampen som skal utkjempes i sanden i Colosseum? Hvor stor gevinsten din blir er avhengig av hvem som vinner og hvem av gladiatorene du har plukket ut som vinner. Du får gevinster underveis i kampen både når din gladiator blokkerer angrep og når han angriper selv! Ingen gladiatorkamp er lik den forrige, så bonusspillet vil være forskjellig fra gang til gang.

I vår omtale av Gladiator ser du at dette er en video spilleautomat som har mange gode funksjoner å by på, samt et meget spennende og tøft bonusspill – dette er noe Betsoft virkelig kan. Det eneste vi kan sette fingeren på er at vi ikke finner et eget gratisrundespill i Gladiator, men automaten er meget bra allikevel!