Glow

Glow er den vakreste spilleautomaten som har sett dagens lys på lenge. Her er det bare å gli inn i en drømmeverden du ikke har opplevd maken til.

Layout

Nå når kulda for alvor har festet grepet er det jammen på sin plass med et skikkelig vinterspill. Når du sitter dypt ned i sofaen en sen vinterkveld er Glow det perfekte selskap. Som bakgrunn har du et nydelig rolig landskap med fjell, skog og en tindrende stjernehimmel. Det hele toppes med et spektakulært bevegelig nordlys som farer over himmelen. Både lydeffekter og symboler gir sterke assosiasjoner til samer, inuitter og sjamanisme.

Funksjoner

Selve spillet består av 5 hjul og 3 rader, noe som gir 15 gevinstlinjer. Wildsymbolet, som i dette tilfellet kommer i form av en bjørn, har et par fiffige ekstrafunksjoner. Enhver gevinst der wildsymbolet er en del av vinnerlinjen vil doble beløpet. Freespins vil også frigjøres hvis du vinner ved hjelp av wilds. Hvis du kommer inn i freespin modus, vil disse spinnene kjøres med samme innsats som du hadde på siste ordinære spinn. Vinner du i denne modusen, vil du få tildelt ytterligere freespins, samt at gevinstene her også vil dobles. Hvis da ikke ett eller flere wildsymboler er en del av vinnerlinjen. Da vil du nemlig få en firedobling av gevinsten. Om 2 elgsymboler er en del av en vinnerlinje i det ordinære spillet, vil du også motta et freespin.

For å si det enkelt, dette er en automat det er mange gode grunner til å prøve seg på.