Gold Diggers

I 1849 ble det gjort en utrolig oppdagelse nordvest i California som forandret historien for alltid – gull ble funnet! I en søken etter en drøm større enn deres villeste fantastier forlot to menn sine hjem og dro vestover. Vi følger Zeke og Jeb i deres søken etter gull i gruvene i Gold Rush City i spilleautomaten Gold Diggers fra Betsoft!

Gold Diggers – leting etter gull i Gold Rush City

Det er gullgraverne Zeke og Jeb som er i hovedrollen i Gold Diggers, og det er til de mørke gullgruvene i California at handlingen er lagt. Men vent, det er jo et kvinnemenneske ved navn Daisy her! Denne sjarmerende og flotte damen får de hardtarbeidende gullgraverne til å gi alt gullet fra seg! Det kan se ut til at Zeke og Jeb må grave i alle evighet for å sikre seg sitt eget gull…

Bli også med til NetEnt-automaten Boom Brothers hvor vi følger en brødregjeng på tre i deres vanvittige innfall i gruvene. Gold Factory er også et populært spill som tar for seg dette gyldne grunnstoffet.

Gold Diggers er som sagt en spilleautomat fra Betsoft som har 5 hjul, 3 rader og som gir oss muligheten til å vinne gevinster langs 30 linjer. Som vanlig i en Betsoft-automat kan man også i Gold Diggers spille med 1-5 mynter med en myntverdi fra 0.02 til 0.50 på hver gevinstlinje, noe som gir en høyeste innsats pr. spinn på 150 mynter, eller 75 kreditter.

I Gold Diggers får vi faktisk en av få spilleautomater som ikke har et wildsymbol/joker – pussig nok, men dette kompenserer Betsoft for med tilby 3 forskjellige bonusfunksjoner, og disse skal vi se nærmere på videre i denne omtalen av spillet.

Den første bonusfunksjonen vi ser nærmere på er dynamitt-funksjonen. 3 eller flere dynamittsymboler på en aktivert gevinstlinje starter dynamittfunksjonen, og har kan du vinne opptil 1000 mynter hvis du har dagen! Når alle vinnende kombinasjoner er utbetalt vil dynamitten eksplodere, og gjøre plass til at nye symboler kan falle ned og ta plass på hjulene. Er du heldig vil de nye symbolene som faller ned også lage nye vinnende kombinasjoner!

Den andre bonusfunksjonen kalles Gopher A Dig, og her aktiveres bonusspillet når du får 3 eller flere jordekorn langs en aktiv gevinstlinjer. Dette er en Click Me-funksjon, og det betyr at du enkelt og greit skal klikke på symbolene for å se hva du har vunnet. Jordekornet vil bore deg inn i fjellet og kommme ut av det symbolet du har valgt, og bonusgevinsten vil da avsløres!

Selve indrefileten i Gold Diggers er bonusspillet Gold Rush! 3 symboler av plakaten langs en aktiv gevinstlinje aktiverer dette bonusspillet, og da får man følge med Zeke og Jeb på en spennende opplevelse. Du skal velge hvor Zeke og Jeb skal hakke i gruveveggen for å lete etter gull. Hvert av punktene du kan velge på gruveveggen inneholder en bonussgevinst, og det er virkelig morsomt å se de to gullgraverne gå løs på gruveveggen med gull i blikket! Du får totalt velge tre forskjellige punkt som skal utforskes nærmere.

I Gold Diggers er det mye moro og mye humor å spore, men man har allikevel sjansen til å vinne fine gevinster her. Daisy og Zeke danser Jig mens Jeb drar på med fela når gevinstene tikker inn – herlig!