Gold Factory

Velkommen til Gold Factory – en spilleautomat som har vist seg å ha en stor stayerevne og som er meget populær blant norske casinospillere!

Gold Factory – et lystig bekjentskap

Gold Factory er som nevnt en utrolig populær spilleautomat her i Norge, og kanskje er det på grunn av sin velklingende tittel at denne automaten appellerer så sterkt til oss nordmenn? Golf Factory er i alle fall en automat som setter spilleren i en lettere sinnsstemning, for automaten er uforskammet lystig å spille på! Lett sirkus-liknende musikk og gullinspirert grafikk, samt flere gode funksjoner sørger for at man får en god spilleopplevelse på Gold Factory

Hvis vi går mer teknisk til verks så ser vi at Gold Factory har et vanlig oppsett med sine 5 hjul og 3 rader – det som imidlertid er litt uvanlig med automatens oppbygning er at den har hele 50 gevinstlinjer. Med 50 linjer får man mange mulige vinnende kombinasjoner, noe som igjen sørger for at gevinstene kommer nokså tett.

Når det gjelder funksjoner så har Gold Factory flere av disse å by på, men den mest interessante er uten tvil bonusspillet Boiler Room Bonus som igjen har to integrerte bonusspill. For å komme seg til Boiler Room Bonus må man få tre scattere/bonussymboler i en tilfeldig posisjon på hjulene. Scattere er symboler som ikke trenger å følge gevinstlinjer for å gi utbetaling, men kan havne i en hvilken som helst posisjon og fortsatt være gevinstbærende. Inne i selve Boiler Room bonus skal man plukke 4 av totalt 12 gjenstander for å se hvilke gevinster som skjuler seg bak. Er man heldig finner man et av de to bonusspillene som kan aktiveres fra Boiler Room Bonus.

Det ene av disse bonusspillene er et gratisrundespill og her kan man vinne alt fra 10 til 35 gratis runder. I gratisrundene dobles alle gevinstene i forhold til normal utbetaling, og man spiller med den samme innsatsen som i det spinnet som aktiverte Boiler Room Bonus. Det andre bonusspillet heter Reactor Bonus, og også her blir man presentert for 12 gjenstander. Her skal man velge blant disse og sanke inn gevinster, og man får fortsette med dette helt til man finner faresymbolet. Det finnes to faresymboler blant de 12 gjenstandene. Når de ekstra bonusspillene er avsluttet returneres man til Boiler Room Bonus for å fullføre dette. I Boiler Room Bonus, og da i gratisrundene, er det at man har muligheten til å vinne toppgevinsten på 619.000 mynter!

Utover dette er det også verdt å nevne at vi også finner et alminnelig wildsymbol i Gold Factory som kjennetegnes av Gold Factory-logoen. Et wildsymbol er et symbol som kan erstatte alle andre symboler, med unntak av scatteren, og inngå i kombinasjoner med disse. Det er også vanlig å bruke betegnelsen joker om wildsymboler.

Noe mer er det ikke så si om Gold Factory, men som du ser av denne vurderingen så er det ikke så vanskelig å skjønne hvorfor automaten har blitt populær her i Norge. Temaet er gledesspredende samt at Gold Factory har inkludert en del funksjoner som gjør dette til en fullblods spilleautomat. Gratisrundespill og andre bonusspill er bestandig velkomne i en spilleautomat, og er elementer som må til for at en spilleautomat skal nå opp mot toppen.

Test også spillene Gold Diggers og Boom Brothers!