Gold Raider

Gold Raider fra Sheriff Gaming er en ordentlig eventyrlig action-automat i beste Indiana Jones-stil, og jaggu ser det ikke ut til at hovedpersonen selv, The Gold Raider, er inspirert av den legendariske filmhelten. Vi anbefaler på det sterkeste at du prøver noen gratisspinn på automaten her – den er kanontøff!

Gold Raider – Finding The Throne of Skulls!

I Gold Raider får vi en brilliant spilleautomat fra våre nye helter i Sheriff Gaming, og selskapet ser ut til å ha tatt opp konkurransen med blant andre NetEnt og Betsoft for alvor! Som videoen i starten viser så har skattejegeren klart å flykte fra sitt asiatiske fangested i jungelen, og på vill flukt gjennom den grønne regnskogen jobber han febrilsk for å holde seg unna sine fangevoktere. Imidlertid er det et skjult skattekammer som inneholder The Throne of Skulls som lokker veldig, og her er det bare for The Gold Raider å holde tunga rett i munnen, samt unngå feller og farer mens han jakter etter denne skatten! Les videre for å få vite alt om Gold Raider spilleautomat fra Sheriff Gaming!

Vi starter på sedvanlig vis med en ren beskrivelse av automatens oppbygging og vi blir da møtt av 5 hjul, 3 rader samt 20 linjer som vi kan vinne våre gevinster langs. Maksimal innsats på ett enkelte spinn er på 500 kreditter, noe som skulle dekke behovet til de aller fleste av oss. Grafisk har vi absolutt ingenting å utsette på Gold Digger – faktisk er selve utformingen av spilleautomaten og grafikken rundt ufattelig lekkert designet. En liten golfapplaus er så absolutt fortjent!

Nærmest som en tradisjon fortsetter Sheriff Gaming med sitt utvidede wild på hjul 3, og dette er en funksjon som går igjen i mange av deres automater. Wildsymbolet er en joker og kan danne vinnende kombinasjoner sammen med andre vanlige symboler. At symbolet er utvidet betyr at det utvider seg til å dekke hele hjulet når det først kommer til syne på det midterste hjulet.

En annen funksjon som er en gjenganger er funksjonen som kalles for Click Me, og tre eller flere Click Me symboler aktiverer denne. Når denne er aktivert skal man enkelt og greit klikke på Click Me symbolene og håve inn de gevinstene som kommer i vår retning. Spillet fortsetter helt til man treffer Collect-symbolet, og da utbetales gevinstene og vi returneres til basisspillet.

Extra Cash Bonus er en ekstrafunksjon vi liker godt, og symbolet som utløser denne funksjonen, altså lærvesken, må da komme til syne samtidig i en tilfeldig posisjon på hjul 2, 3 og 4. Her er det bare å lene seg tilbake og motta pengene som gis til oss – hvor mye det blir er umulig å se, men det kan bli store gevinster! Extra Cash bonus multipliseres med det antallet aktive gevinstlinjer du spiller med!

Hvis man ser på hjul 5 kan man se at den midterste posisjonen der er omgitt av en gul ramme, og hvis Spin-symbolet stopper på det feltet får man spille Wheel of Fortune, eller lykkehjulet! Spinn hjulet én gang og vinn en gevinst som blir multiplisert med antallet gevinstlinjer og linjeinnsatsen din!

Du trodde kanskje ikke det var flere bonusfunksjoner i Gold Raider? Vel, så feil kan du ta! I Gold Raider finner vi et integrert bonusspill som utløses hvis man får 3 eller flere bonussymboler (hodeskallen) i en tilfeldig posisjon på hjulene. Man vil da også vinne 8-25 gratisrunder som vil snurre automatisk mens bonusspillet pågår. Selve spillet starter ved inngangen til skattekammeret og vi ser vakten rette våpenet sitt mot vår helt, Gold Raider. Gå inn i graven mens gratisrundene spinner og se hvilke hemmeligheter som finnes der. Høye belønninger, gyldne statuer og ikke minst farlige feller som kan betyr slutten for både Gold Raider og vokteren, er noe av det som venter der inne. Man kan vinne ytterligere gratisrunder hvis man får 3 eller flere symboler av Gold Raider på hjulene i bonusspillet.

Puh! Gold Raider fra Sheriff Gaming er en svært innholdsrik og meget bra spilleautomat, som tilbyr oss plenty med underholdning og nydelig grafikk. Prøv selv og la deg bli overbevist!

Eventyrlige automater finnes det nok av: prøv også Relic Raiders og Dr. Magoos Adventure!