Gold Rush

Det er bare å innrømme det med én gang – spilleautomaten Gold Rush er skammelig enkel, men vi liker den allikevel! Dette er så enkelt og så nostalgisk som det kan bli, og det fungerer som bare det!

Gold Rush – klassisk spilleautomat

Er du en av dem som synes at spilleautomater ikke lenger er hva de brukte å være? Synes du kanskje at det rett og slett blir for mye med 40 gevinstlinjer og haugevis med bonusspill? Da er Gold Rush definitivt en automat du burde sjekke ut.

Her får vi harmløs og ufarlig underholdning over 3 hjul og med 1 gevinstlinje, men tror du jaggu ikke at Net Entertainment har klart å presse inn en progressiv jackpot her! Du får altså en klassisk spilleautomat med 1 linje og hvor vi faktisk får se hele automaten, med sin ene arm og det hele!

På Gold Rush finner vi 9 forskjellige vinnende kombinasjoner og man kan spille med 3 mynter på det meste. Automaten har som nevnt en progressiv jackpot og denne vinner man hvis man spiller med 3 mynter og får 3 Gold-symboler på gevinstlinjen. Hvor stor jackpoten til enhver tid er kan man se øverst på automaten.

Som en klassisk spilleautomat er bruken av symboler viktig og her er alt gjort slik som det bør. Vi finner kirsebær og Bar-symboler, samt det berømte 7-tallet og dette er med på å gi en autentisk feeling til spillet.

Spill Gold Rush gratis så lenge du vil her på Spill Norgesautomaten!

Prøv de klassiske norske spilleautomatene Super Nudge 6000 og Super Joker!