Golden Shamrock

Velkommen til den tidløse spilleautomat-klassikeren fra Net Entertainment, Golden Shamrock! Golden Shamrock er en enkel, men underholdene automat som har danset seg vei inn i mange casinospilleres hjerter. Her hos Spill Norgesautomaten kan du spille Golden Shamrock gratis så lenge du orker – kos deg!

ComeOn Bonus

Golden Shamrock – jakt på gyldne kløvere på den grønne øya!

I spilleautomaten Golden Shamrock drar vi på besøk til den grønne øya Irland, eller Éire som irene selv sier. Her spares det såvisst ikke på de tingene man tradisjonelt forbinder med Irland, og det aller meste som man tenker på om landet er integrert i denne automaten! Her finner vi blant annet seidler med Guinness, leprechauner og trekkspill. Det aller viktigste symbolet er allikevel den gyldne trekløveren som på irsk kalles for – ja, nettopp – shamrock!

Golden Shamrock er en fargeglad og levende spilleopplevelse og bakgrunnsmusikken som spilles når hjulene spinner kan få hvem som helst til å trekke på smilebåndet. Nå spiller man dog ikke på spilleautomater bare for musikkens og fargenes skyld, med først og fremst for å vinne penger. Derfor er det moro å fortelle at Golden Shamrock kan bli en skikkelig lukrativ historie hvis du har litt hell med deg. Den maksimale gevinsten i Golden Shamrock er på 200.000 mynter, eller 1 million kroner.

For å kunne innkassere denne millionen trenger du, foruten en stor dose flaks, å få 5 gullkjeler på en aktiv gevinstlinje under gratisrundene. Du må dessuten spille med 10 mynter pr. gevinstlinje samt med en myntverdi som er på 5 kroner – eller 1000 kroner pr. spinn! Som om ikke det var nok så må du ha fått en multiplikator av 5 ganger pengene under gratisrundene. Det er som du ser en del puslebiter som må på plass, men det er da ingen som har sagt at det skal være enkelt å bli millionær?

Gratisrundene aktiveres av de gyldne kløverne når man får tre av disse i helt tilfeldige posisjoner på hjulene. Hvor mange gratisrunder man vinner får man ikke vite før man har klikket på en av kløverne. Når man gjør det får man avslørt antallet runder samt en gevinstmultiplikator. Får man to nye kløvere i gratisrundene vinner man enda flere runder som legges til de man allerede har, evt. en bedre gevinstmultiplikator.

Det også verd å nevne at Golden Shamrock er at expanding wild. Et wildsymbol er et symbol som fungerer som en joker og i Golden Shamrock er dette symbolet av den lille, grønne alv-mannen. Når dette symbolet blir en del av en vinnende kombinasjon utvider symbolet seg til å dekke hele hjulet, og dermed kan man vinne enda flere gevinster. Samtidig som dette skjer kan vi høre den smått fantastiske uttalelsen fra en irsk kvinnestemme: If you´re enough lucky to be Irish, you’re lucky enough!

Hvis vi skal prøve oss på et lite sammendrag så er Golden Shamrock er automat som scorer bra, og spesielt siden man har muligheten til å bli millionær på den! Det eneste negative med denne spilleautomaten er at den ikke har noe integrert bonusspill, men til tross for dette så kommer Golden Shamrock for alltid til å bli en klassiker fra Net Entertainment.