Goldilocks

De aller fleste kjenner til eventyret om Gullhår og de 3 bjørnene, men det er ikke sikkert at alle vet at det finnes en glimrende spilleautomat som er basert på det samme eventyret! Automaten Goldilocks er spillet som drar denne historien over i casinoverdene og her har Quickspin gjort en super jobb!

Goldilocks – et innholdsrikt og spennende spill

Quickspin har for vane å lage ypperlige spilleautomater av kjente sagn, historier og eventyr, og her er det altså eventyret om Gullhår og de tre bjørnene som er satt under lupen. Det er ingen tvil om at Goldilocks er et meget vellykket produkt, og videre i denne omtalen skal vi se nærmere på de forskjellige funksjonene vi finner i dette spillet – for her er det snakk om mye snadder, for å si det slik!

Før vi kommer så langt har vi imidlertid lyst til å anbefale deg et par andre automater som har kommet ut av dørene til Quickspin, og den første av disse, spillet om Big Bad Wolf, er et veldig godt produkt! Den andre automaten som også har vist seg å være veldig populær er automaten Supernova. Dette er en helt annet type spill, men som har et utrolig spennende oppsett.

Teknisk

Det rent tekniske ved automaten er ikke noe vi hever brynene over og her er det 5 hjul med 3 rader som gjelder. Antallet gevinstlinjer er satt til 25, og når det kommer til selve innsatsen så kan vi spille med alt fra €0.25 til hele €10 pr. linje – altså en maksimal innsats pr. spinn på hele €250!

Goldilocks 2

Wilds, wilds og wilds!

I Goldilocks er mye av moroa bygd opp rundt wilds og spesielle wildfunksjoner, såkalte Multipikator Wilds. Vi skal imidlertid starte i den riktige enden og vi nevner derfor at automaten har et vanlig wildsymbol/joker som er representert av bjørnenes hus, og dette symbolet kan erstatte alle andre vanlige symboler i spillet. Symbolet er merket ‘Wild’.

Multiplikator Wilds

Vi har allerede nevnt bonusfunksjonen Multiplikator Wild og dette symbolet er representert av grøtskålen, og også denne er merket ‘Wild’. Funksjonen trer i kraft hvis dette symbolet blir med i en kombinasjon som gir gevinst, og sørger for at gevinsten blir doblet i forhold til det som står oppgitt i utbetalingstabellen. Får man 2, 3 og 4 slike wildsymboler i en vinnende kombinasjon vil gevinsten ganges med 2, 3 og 4, og man får dermed meget god uttelling på kombinasjonen.

Freespins

Freespins er noe som etter vår mening hører hjemme i enhver spilleautomat og det har vi naturligvis muligheten til å vinne også i Goldilocks. Det er symbolet av Gullhår som kan gi oss gratisrunder og gratisrunder vinner man hvis 3 eller flere slike symboler havner i tilfeldige posisjoner på hjulene. Man får da 10 runder, noe som i utgangspunktet kan oppfattes som lite, men her ar Quickspin gjort noen grep som fungerer utrolig bra.

Goldilocks

I disse rundene er det symbolet av en geipende Gullhår vi er ute etter, og hver gang hun kommer til syne på hjulene vil symbolet føres over til en oppsamler som vi ser nederst i automaten. Her vil man også se de tre bjørnene og tomme felt ved siden av dem. Symbolene av Gullhår legges her og når tre slike symboler er samlet inn gjøres symbolet av bamsefar om til wild/joker.

Ytterligere fem symboler av Gullhår aktiverer to ekstra freespins, samt at mor Bjørn også gjøres som til et wildsymbol. Vi har dermed fire forskjellige wildsymboler på hjulene, og hvis man får fem symboler til av Gullhår vinner vi ytterligere to freespins. Det er derfor ingen tvil om at disse gratisrundene kan gi noen kolossale utbetalinger, spesielt hvis man er heldig å få med seg wildsymbolene – for med fire jokere på hjulene samtidig er man garantert et godt resultat.

Oppsummering

Det er morsomt å spille på automater som kommer fra andre leverandører enn de gamle vante, og spesielt når de er så gode som dette – for det høres faktisk til sjeldenhetene. Quickspin er en produsent man skal se opp for, for her har vi en gjeng med utviklere som kan komme til å gjøre det stort. Goldilocks er et godt eksempel på dette, for her er det mye morsomt som skjer. Med to wilds i grunnspillet, hvorav det ene av disse gir oss doblede premier, blir spillingen aldri kjedelig. Når det er sagt er det naturligvis gratisrundene som gjelder, og her er det baere å håpe at symbolet av Gullhår dukker ofte opp! Du sikrer deg da ekstra wilds, og tilsammen kan vi altså få hele 4 jokere på hjulene samtidig!

Et meget godt spill – prøv det nå!