Grønn løper hos Mr Green – fantastiske gevinster!

GrønnLøperMrGreen

Det skjer masse spennende og eksklusivt i Europa de neste par ukene, og Mr Green ønsker å gi deg muligheten til å få oppleve denne glamouren!

Hver dag fremover vil Mr Green dele ut bonuser, free spins og herlige pengepremier – og et fantastisk middelhavscruise!

Gå den grønne løperen hos Mr Green!

Det skjer altså store ting i Europa de neste dagene og Mr Green og hans gode venner har laget en flott kampanje for å feire alle disse spennende hendelsene. Vi gir deg oversikten her!

Det første som skjer er finalen i Eurovision Song Contest som går av stabelen den 18. mai. Neste stopp er Cannes og den legendariske filmprisutdelingen, og her kan man virkelig nyte glamour og luksus sammen med alskens kjendiser. Til slutt har vi Champions League-finalen i fotball hvor de to tyske gigantene Dortmond og Bayern München møtes

I tillegg får du altså muligheten til å sikre deg lodd til en trekning av et deilig cruise i Middelhavet for to personer

Slik fungerer det

Først og fremst må du være kunde hos Mr Green og gjøre innskudd. Du registrerer deg her og får da en bonus på ditt første innskudd på 100% opptil 3000 kroner + 20 free spins på Mega Joker. I tillegg får du et lodd til cruistrekningen!

Du vil daglig tilbud hos Mr Green som inkluderer free spins, hvor enkelte krever innskudd mens andre ikke gjør det, innskuddsbonuser og mye annet spennende.

NB!! Benytt deg av tilbudene hver dag og sikre deg et lodd daglig til trekningen av cruiset. Jo flere lodd, jo større sjanse til å vinne!

20 free spins og 3000 kroner bonus hos Mr Green

Hvis du registrerer deg hos Mr Green via våre sider gir det deg rett til en bonus på ditt første innskudd på 100% opptil 3000 kroner. Utnytter du dette maks får du 3000 kroner i bonus hvis du setter inn 3000 kroner – du vil da ha totalt 6000 kroner å spille for. Du får i tillegg også 20 free spins på den superpopulære spilleautomaten Mega Jackpot!