Guns´n Roses

Nå er den her. Spilleautomaten vi har ventet på med stor lengsel. Skru opp volumet og “rock on”. Dette er heftige greier!

Da er dagen kommet. Et nytt “trademark spill” fra NetEnt har sett dagens lys. Disse spillene er alltid veldig forseggjorte og fullspekket med funksjoner og overraskelser. Vi forventer kvalitet, og det blir til de grader levert denne gangen også.

Det visuelle

Her er det ikke særlig lett å finne noe å pirke på. Bakgrunnen er lagt til en konsertarena, og ved gevinster vil man høre jubelbrus og lyskastere blinker for å feire begivenheten samtidig som vi ser menneskemengden går bananas. Spillsymbolene er lette å kjenne igjen. Foruten et knippe av bandmedlemmene selv, finner vi referanser til tidligere platecovre og turnéemblemer, samt litt mer klassiske bokstaver pyntet med…..roser, selvfølgelig.

Lydspor

En skikkelig kul ting, som så absolutt er på sin plass i akkurat denne automaten, er at du kan velge lydspor mens du spiller. Gutta i Guns´n Roses hadde jo en rekke råtøffe hitlåter i sin tid, og du kan velge mellom følgende lydspor:

-Welcome To The Jungle
-Sweet Child o´Mine
-Paradise City
-November Rain
-Chinese Democracy

Funksjoner og finesser

Multiplikator

Plutselig kan du oppleve at det dukker opp en rute som via tilfeldigheter bestemmer seg for at neste gevinst vil multipliseres opptil x10. En litt god kombinasjon og høye tall i gangetabellen kan absolutt gjøre vei i vellinga!

Wilds

Vanlige wilds som vi kjenner fra så mange alot automater finner vi også her. Spennende i seg selv, men på denne automaten er det faktisk en av de kjedeligste funksjonene. Det sier litt. I tillegg har du stablede wilds. Det kan resultere at du får hele hjul fylt med wildsymboler. Da skal det ikke mye til før du kan vinne bra med grunker.

Apetite for destruction wilds

Skikkelig morsom funksjon. Du vil få opp et stort korsformet Guns´n Roses symbol som starter å spinne så flammene spruter. Hele dette korset består av wildsymboler, og når det stopper, er du garantert minst 4 wilds på brettet. Det sier seg selv at det er penger å hente på dette.

Bonusspill

Hvis du spinner frem 3 bonussymboler, er du den lykkelige spilleren som kan spille om 3 forskjellige bonusrunder. Du er garantert å ende opp med en av dem. Enten vil du få en ren pengepremie, eller du kan havne i “crowd pleaser” modus. Da ender du enten opp med freespins, pengepremie, eller en multiplikatorfunksjon som vil gjelde så lenge du er i bonusrunden. Siste alternativ er Encore wilds. Her er det stablede wilds sm gjelder. Alle gutta i bandet har hver sin “stabel” som vil øke vinnersjansene veldig mye, men rosinen i pølsa her er hvis du får stablede wilds med slash. Om du har andre symboler med ham på brettet samtidig somstabelen, vil disse enkeltsymbolene også forvandle seg til wilds. Da går det fort den veien du vil.

Det er vel ikke så mye mer å si enn at dette bare MÅ prøves! Spenningen dirrer for hvert eneste spinn da du aldri kan være helt forberedt på hva som kan skje. Og det som er så bra, er at hver gang det skjer noe utenom det normale, så er det alltid med positivt fortegn.