Heist

Den profesjonelle bankraneren Neil Quailand gjør spektakulære brekk – det er det han gjør best! I 7 år har hver eneste jobb Quailand har gjort vært helt uten spor og svært profitabel, og de samme 7 årene har etterforsker Albert Kowalski vært ett skritt bak. Nå skal Quailand gjennomføre sitt siste bankran og har sirklet inn en bank som har 100 millioner i cash i hvelvene sine. Kowalski vet at dette er hans siste mulighet til å få has på Quailand, så i spilleautomaten Heist er det store spørsmålet om hvem som kommer ut av det med hodet hevet – politi eller skurk!

Heist spilleautomat

I Heist er det knallhard action som gjelder og her er får vi virkelig spenning så det holder! I denne omtalen av Heist skal vi se nærmere på hvilke bonusfunksjoner vi kan finne i denne spilleautomaten fra Betsoft. En ting vet vi i alle fall helt sikkert, og det er at det ikke vil bli et eneste kjedelig øyeblikk her!

Sjekk også ut spilleautomaten Thief, for også her er det innbrudd og tyveri som står i sentrum!

Vi starter med spilleautomatens tekniske oppbygning og i Heist får vi 30 gevinstlinjer fordelt over 5 hjul og 3 rader. Som vanlig hos Betsoft kan vi satse 1-5 mynter på linjene med en verdi på hver mynt som går fra 0.02 til 0.50. Dette gir oss en maksimal innsats på 150 mynter, eller 75 kreditter.

Vi starter med å konstatere at vi i Heist selvsagt finner et wildsymbol, eller en joker, som kan inngå i kombinasjoner med andre symboler. Symbolet er representert av C4-ladningen og kan som sagt inngå i kombinasjoner sammen med andre symboler, men her gjelder et unntak for bonussymbolene og scattersymbolet. Det vanlige wildsymbolet er ikke den eneste wildfunksjonen vi finner i Heist, og hvis vi får det nevnte C4-symbolet i midterste posisjon på hjul 3 får vi en skikkelig eksplosjon. Hele hjulet vil da bli gjort om til et wildsymbol og alle gevinster som dette wildhjulet blir en del av dobles.

Den blå drillen fungerer som scattersymbol, og hvis man får 3 eller flere slike symboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene gir det utbetaling.

Den nest mest spennende funksjonen i Heist er Glasskutter-funksjonen, og denne aktiveres når du får 3 eller flere symboler av glasskutteren på en aktiv gevinstlinje. Du skal da velge mellom ett av disse symbolene for å avsløre hvilken gevinst du vinner, og da snakker vi om freespins, tilgang til bonusspillet eller bonuspenger!

Bonusspillet i Heist kalles Bank Heist og dette aktiveres når man får 3 eller flere eksemplarer av hvelv-symbolet på en aktiv gevinstlinje. I Bank Heist skal du velge den beste måten å komme deg inn i hvelvet på uten å bli fakket av etterforsker Kowalski. Lykkes du med denne bragden er hele utbyttet ditt. Vi må nesten også påpeke at en suveren minifilm fyres igang i bonusrunden og sørger for at denne virkelig får et eksklusivt preg!

Vi må vel prøve oss på en liten oppsummering av Heist spilleautomat, noe som er enklere sagt enn gjort! Her er de heseblesende action fra start til slutt, og vi har muligheten til å nyte både bonusspill, gratisrunder og mer til. Man får tøffe animasjoner når man får vinnende kombinasjoner på hjulene, og her er det neglbitende spenning hele tiden mens man spiller!