Hook´s Heroes

Aaargh! De skumle piratene har lagt til havn. Spill Hook´s Heroes for å grabbe til deg din andel av skattekisten, hvis du da ikke slår til og stikker av med hele sulamitten. Det har du muligheten til her, med så mange wilds, scatters og bonuser som du har her.

Hook´s Heroes – En komplett spilleautomat

5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer er utgangspunktet i dette spillet. Men det er bare starten på moroa. Snart vil du oppdage at det dukker opp en del spesielle symboler i form av wilds og scatters. Får du et wild-symbol, har du muligheten til å utvide en vinnerekke, da de har den egenskapen at de kan opptre som et hvilket som helst annet symbol. Du trenger 3 like symboler for å vinne. Har du 2 like pluss en wild, så har du faktisk en gevinst.

Scatters er en annen form for ekstra vinnersjanser. Får du 3 scatters på brettet, uansett plassering, Disse trenger ikke å stå etter hverandre, så åpnes det for freespins. Da er det ingen innsats som trekkes fra din pott, men store sjanser for å vinne.

Som om ikke det er nok, så skjuler det seg 3 tilfeldige funksjoner som kan dukke opp når som helst med ekstra muligheter for penger i kassa.

Valgfri bonusfunksjon

Hvis du ved hjelp av 3 scattere på skjermen har klart å ta deg til freespin modus, kommer selve rosinen i pølsa. Nå kan du nemlig velge mellom 3 forskjellige måter å gjennomføre dine opptjente freespins.

Mermaid Feature gir deg 10 freespins. Det er jo i utgangspunktet en bra deal, men her vil gevinstene være det dobbelte av hva det ville vært i normal spillmodus. Og for å dra det enda litt lenger…Hvis du får et scattersymbol som en del av gevinstrekken, kan du håve inn det firedobbelte av normal gevinst.

I Pirate Feature har man gjort noe så revolusjonerende som å ta bort gevinstlinjene. Men slapp helt av, gevinstene er der fortsatt. Får du 3 like symboler på brettet, de trenger ikke engang å stå på linje, så vinner du uansett. Her er det større sjanse en noensinne for at du avslutter runden med et stort glis.

Den siste funksjonen, Fairy Feature, gir 7 freespins. Scatters vil bli utdelt tilfeldig rundt om på brettet, og har du flaks med plasseringen, vil dette kunne føre til svææære gevinster.

Prøv deg på Hook´s Heroes. Bli hooked du også!