Hot City

Det er vel ingen som blir overrasket hvis det første du tenker på når du hører musikken i spilleautomaten Hot City er tv-serien Sex og Singelliv! I Hot City er det bylivet som gjelder, og der er det mye glitter og glamour!

Hot City – Sex og Singelliv som spilleautomat!

Hot City er helt tydelig en spilleautomat som er rettet mot det feminine spiller-segmentet i online casino, uten at det dermed er sagt at ikke menn også kan spille på denne automaten. Som nevnt er dette i aller høyeste grad inspirert av den kjente tv-serien Sex and the City, og symbolikken er følgelig deretter. Her er det håndvesker, taxier, mobiltelefoner og mer til som virkelig setter standarden for automaten. Hva har egentlig Hot City å tilby oss som spilleautomat da?

Hvis vi først starter med det rent tekniske så er dette en spilleautomat som har 5 hjul, 3 rader og 25 innsatslinjer. Man kan også fyre avgårde inntil 4 mynter på hver linje med en verdi på myntene som går fra 0.01 til 5.00 – noe som gir en maksinnsats på 500 kreditter.

De fleste automater har både wilds og scattere, og dette gjelder også for Hot City. Det vi først og fremst er ute etter er å kartlegge hvilke spesialfunksjoner vi kan finne i spilleautomaten. Det vi først ser nærmere på er muligheten man har til å vinne gratisrunder. Får man 3 eller flere scattere på hjulene vinner man alt fra 10 til 30 freespins – alt avhengig av hvor mange scattere som dukker opp. Gratisrundene er lukrative ettersom man får alle gevinster man vinner der multiplisert med 3 i forhold til det som er normalen. Scattersymboler gir i seg selv forøvrig også meget gode gevinster, og hvis man skulle være så heldig å få 5 scattere på hjulene får man innsatsen på spinnet multiplisert med 250!

I Hot City finner vi også et integrert bonusspill, og for å komme seg til det må man få 3 eller flere bonussymboler etter hverandre på en aktiv innsatslinje fra venstre mot høyre. I dette bonusspillet skal du fylle din gavepose med sko, og for hvert skopar du vinner i skoruletten får du også en myntgevinst. Når du ikke treffer et skopar i skoruletten avsluttes spillet og gevinsten cashes inn.

Hot City er definitivt en bra spilleautomat som har det meste vi ser etter av funksjoner i en spilleautomat. Vi får wilds, scattere, freespins og et bonusspill – og da er veldig mange av kriteriene for en god spilleautomat oppfylt! Du kan gjøre deg opp din egen mening ved å prøve Hot City gratis her på Spill Norgesautomaten!

Test også ut The Glam Life og The Finer Reels of Life!