House of Fun

Opplev den ubehagelige uvissheten når Paul, Jane og deres trofaste hundevenn Chip roter seg gjennom skremsler og frykt i spilleautomaten House of Fun! I denne spilleautomaten får vi en herlig historie hvor spenning og underholdning er representert på en måte som man knapt har sett i en spilleautomat tidligere! Og du verden for en introduksjonsvideo!

House of Fun – skrekkens hus!

House of Fun er som du kanskje nå skjønner en spilleautomat som underholder oss med litt lett skrekkblandet fryd som hovedingrediens, og Betsoft skuffer som vanlig ikke med sin grafikk og sitt lydbilde. Vi får flere spennende og morsomme bonusfunksjoner, og videre i omtalen vår av House of Fun skal vi se på de forskjellige funksjonene og hva de kan by på.

I vanlig Betsoft-stil er også House of Fun bygd opp med 5 hjul og 3 rader, samt at vi kan vinne gevinstene våre langs totalt 30 linjer. Innsatsen følger også en kjent mal, noe som betyr at vi blir gitt muligheten til å satse alt fra 1-5 mynter på hver gevinstlinje med en verdi på hver mynt som kan variere fra 0.02 til 0.50. Den maksimale innsatsen blir derfor 150 mynter med en verdi på 0.50 på hver mynt – altså 75 kreditter.

Den første bonusfunksjonen vi tar for oss er muligheten vi heldigvis har til å vinne freespins! En video spilleautomat blir aldri helt en skikkelig spilleautomat hvis man ikke kan vinne gratisrunder, men det får vi altså i House of Fun. Symbolet av esken er gratisrunde-symbolet, men se opp for troll som kan sprette opp av den! Det er med andre ord en klassisk Jack-in-the-Box eske, og hvis man får 3 eller flere av dette symbolet i tilfeldige posisjoner på hjulene vinner man gratisrunder. I gratisrundene blir alle gevinster man vinner doblet i forhold til normal utbetaling.

Mens gratisrundene spinner vil det midterste hjulet blir gjort om til et wildsymbol, og forbli det i alle rundene! Dette er et såkalt utvidet og låst wildsymbol og er en funksjon som kan gi meget gode utbetalinger. Et wildsymbol er et symbol som fungerer som en joker, og det vil si at det kan gå inn i en hvilken som helst kombinasjon bestående av andre vanlige symboler.

Gale Hattemakere har vi sett flere plasser i populærkulturen og selvsagt finner vi en slik en i House of Fun også. Denne karen er representert av mannen med lilla klær og hatt, og hvis vi får 3 eksemplarer av dette symbolet på gevinstlinje 1, 2 eller 3 starter Mad Click Me Bonus. Den Gale Hattemakeren skritter da ut av hjulene i en herlig 3D-animasjon og erklærer høyt og tydelig:’We have guests!’ Selve spillet er enkelt, og vi skal bare klikke på Click Me-symbolene for å vinne gevinsten som skjuler seg bak. Når man treffer symbolet hvor det også står skrevet ‘Collect’ er bonusspillet over og alle pengene man har samlet inn betales ut. Dette er en svært underholdende og morsom funksjon!

Liker du denne slags automater så kan det kanskje være verdt å legge turen innom spill som Mythic Maiden og Mystery At The Mansion!

Indrefileten i House of Fun er bonusspillet Escape! Hvis du ser godt etter på hjulene vil du se et ‘Dørknakker-symbol’ som er utformet som et noe grotesk fjes av et eller annet slag. Får du tre slike symboler langs en aktivert gevinstlinjer starter bonusspillet Escape. Paul og Jane er nå fanget inne i det skumle huset som går under det misvisende navnet House of Fun, og din jobb blir å hjelpe de stakkars ungdommene å flykte. Det gjør du ved å velge den riktige døren for dem, og bak disse dørene kan det ligge store premier som du vil vinne. Men pass opp; selv om du har åpnet en dør én gang allerede, så kan det hende at du faktisk må åpne den på nytt igjen… Totalt er det 5 dører å velge i, og her kan man ende opp med noen veldig fine bonuspenger!

Vi avslutter med en aldri så liten oppsummering og vi må rett og slett bare si oss strålende fornøyd med House of Fun! Denne video spilleautomaten er som å spille et spill med karakterer fra Tim Burtons pussige univers, og animasjoner, soundtrack og grafikk er veldig bra! Her får vi også gratisrunder, bonusspill og andre bonusfunksjoner som sørger for at spenningen hele tiden holdes ved like!