Hva gjør man når man vinner 54 millioner?

Gledeshistorier om heldige vinnere er noe vi alle liker å lese om, og for en drøy uke siden vant en sunnmøring over 54 millioner kroner – men hva bruker disse vinnerne pengene på?

Alle drømmer vi om å få mange millioner kroner mellom hendene, og drømmene handler da ofte om den store handlefriheten man får – tenk bare på hva man kunne ha brukt pengene på! Mannen som i forrige uke vant over 54 millioner kroner hos Betsson har delt noen av sine tanker angående dette med oss spillere.

“Norges heldigste mann”
Dette er ordene som står på sjekken Betsson har overrakt den heldige sunnmøringen, og det er ikke rart at det var nettopp disse ordene som ble valgt. Mandag og tirsdag i forrige uke kommer vant han nemlig to jackpotter på to forskjellige casinoespill to dager etter hverandre, og man kan jo spørre seg hva oddsen for dette er. Størst var gevinsten på Hall of Gods som var på 54 millioner kroner!

Til Betsson-bloggen uttaler mannen følgende om sitt vanvittige hell:- Jeg er helt i sjokk. Først så trodde jeg det var en spøk, så jeg begynte å telle på summen. Da ble jeg enda mer usikker, men så skjønte jeg at det stemte.

Gevinsten sunnmøringen stakk av gårde med er den tredje største pengespillgevinsten i Norge – noen gang – og ble vunnet ca. 13 måneder etter verdensrekord-utbetalingen på over 92 millioner kroner, som også gikk til en nordmann.

Som vi ser på bildet har mannen blitt invitert ned til Malta av Betsson får å motta sjekken og få økonomisk rådgivning, samt for å få se hvordan Betsson drives – noe som er vanlig for alle storvinnere å få oppleve. Om sitt opphold på Malta har han dette å si: – Jeg har hatt det som en konge! Jeg ble veldig godt tatt i mot. Det har vært varmt i været, sightseeing, hyggelige folk, og jeg har fått god mat og drikke – helt fantastisk har det vært. Det skulle ikke forundre meg om jeg kom tilbake hit, ja.

Mannen ønsker å være anonym og står derfor med ryggen til kameraet. Som en ekte sunnmøring liker han ikke så mye styr rundt sin egen person, noe det fort kan blir hvis folk får vite hvem det var som vant storgevinsten! Til venstre ser vi CEO i Betsson Group, Ulrik Bengtsson, mens herremannen til høyre er Betssons Country Manager i Norge, Paul Myklebust.

Hva skal pengene brukes til?
Spørsmålet alle vil ha svaret på: hva i all verden bruker man pengene på når man har vunnet over 54 millioner kroner? Sindig er ham tydeligvis, og kanskje ikke spesielt impulsiv, men en aldri så liten plan har han nok: – Nei, jeg vet ikke jeg. Jeg har ikke fått ordentlig tid til å tenke på hva jeg helst vil ha, men jeg har blitt ertet for at jeg har så dårlig båt, så kanskje det er det jeg skal kjøpe? Hva synes du?

Betsson Bonus opptil 1500 kroner

Vi synes i hvertfall at du skal registrere en konto hos Betsson via Spill Norgesautomaten for å få en bonus på ditt første innskudd på 200% opptil 1500 kroner + 100 kroner helt gratis uten krav om innskudd! Betssons omsetningskrav gjelder for denne bonusen, og det innebærer at den må omsettes 35 ganger før den kan tas ut.