Icy Wonders

Velkommen til en iskald fornøyelse som forhåpentligvis kan varme lommeboken din! Icy Wonders er en spilleautomat som tar oss med til kaldere strøk hvor vi omgås både hvalrosser og vakre eskimojenter!

Icy Wonders – Freeze!

I denne forfrosne gladsaken av en spilleautomat er det som sagt Kong Vinter som er den som regjerer, men han er ikke snauere enn at Icy Wonders byr på to flotte progressive jackpotter. I tillegg til dette finner vi flere andre gode funksjoner som gjør dette til en automat som er verdt å prøve.

Rent teknisk så har Icy Wonders et standard oppsett med 30 innsatslinjer fordelt over 5 hjul og 3 rader, og skiller seg derfor ikke spesielt ut fra mengden når det kommer til dette. Automaten har selvsagt et wildsymbol, og dette har en illustrasjon av en hval og er merket ‘Wild’. Dette symbolet fungerer som en joker og kan erstatte alle andre ordinære symboler i automaten. Net Entertainment har dessverre besudlet denne funksjonen ved å legge til en grufullt irriterende lyd hver gang wildsymbolet blir en del av en vinnende kombinasjon.

Vi finner også en scatter i Icy Wonders og dette symbolet kan glede oss på to måter: Det gir gevinster hvis man får to eller flere symboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene, og det utløser gratisrunder hvis man får 3 eller flere. 3, 4 og 5 scattere gir henholdsvis 10, 20 og 30 freespins. Får man for eksempel 5 scattere på hjulene vinner man i tillegg til gratisrunder også en gevinst som er lik innsatsen multiplisert med 400! Alle gevinster du vinner i gratisrundene vil bli multiplisert med 2 i forhold til det som står oppgitt i utbetalingstabellen.

Icy Wonders har også et integrert bonusspill – det er enkelt, men fortsatt et bonusspill. Man kommer til bonusspillet hvis man får 3 eller flere bonussymboler på en aktiv gevinstlinje, startende på hjulet lengst til venstre. Her får man se en gjeng pingviner med til dels merkelige hodeplagg, og hver av dem skjuler enten en fisk eller et fiskebein. Her det bare å klikke i vei på pingvinene og håpe at man velger de som har en fisk. For hver pingvin man velger som har en fisk vil man vinne en pengepremie. Velger man en pingvin som har et fiskebein avsluttes bonusspillet og man får utbetalt eventuelle gevinster.

Vi sparer det beste til slutt: de to progressive jackpottene! Icy Wonders har en Mega Wonder Jackpot og en Wonder Jackpot som begge er progressive – hvilket vil si at de vokser helt til noen vinner dem. Det er tre Wonders-automater som deler den samme jackpotten, og de to andre automatene heter Tiki Wonders og Geisha Wonders. Man vinner Mega Wonder Jackpot hvis man får 5 symboler med en gul stjerne på. Man kan se de gule stjernene øverst til venstre på symbolene, og får man altså 5 slike gule stjerner samtidig på hjulene vinner man storgevinsten. Wonder Jackpot vinner man hvis man får 4 gule stjerner på hjulene samtidig.

Icy Wonders er en spilleautomat som er på det jevne til tross for at den har en god del funksjoner og en progressiv jackpot. Prøv selv her og gjør deg opp din egen mening! Hvis du vil spille med ekte penger kan du hente en av bonusene som omgir spilleautomaten.