Immortal Romance

Velkommen til Immortal Romance – en mørk og mystisk spilleautomat fra Microgaming som gir oss en fortelling som omhandler forbudt kjærlighet, intriger og vampyr-karakterer! Prøv denne fantastisk populære spilleautomaten gratis på våre sider, og hvis du vil spille med ekte penger kan vil tilby deg gode casinobonuser som du ser over og under automaten!

Immortal Romance – Udødelig kjærlighet mellom vampyrer!

Immortal Romance er en av Microgamings mest populære utgivelser noen gang, og det er ikke spesielt vanskelig å skjønne hvorfor! Dette er som nevnt en mørk automat som viser den store kjærlighetens mørke sider, og fra det øyeblikket automaten har lastet inn sitter man som fjetret mens den fantastiske musikken og selve spillet utfolder seg foran deg. Microgaming har altså klart det mesterstykket å få spilleren til å føle at han/hun er en del av en spesiell historie, noe som i seg selv er svært vanskelig. Her er det bare en ting å gjøre – spill og opplev det selv! Med en maxgevinst på 3.645.000 mynter burde du ikke være tung å be!

Immortal Romance har, når det kommer til selve oppsettet, et nokså standard utseende, og det vil si at vi blir møtt av 5 hjul og 3 rader. Det som skiller den noe fra andre spilleautomater er at den ikke anvender seg av gevinstlinjer, men funksjonen 243 Ways. Dette betyr at man får utbetalt når like symboler havner på tilstøtende hjul, altså på hjul ved siden av hverandre, fra hjulet til venstre og mot høyre. Totalt gir denne funksjonen 243 måter å vinne på.

Vi skal lose dere gjennom automatens funksjoner, og vi ser da at en vanlig funksjon som wilds selvsagt er inkludert. Wildsymbolet er Immortal Romance-logoen og denne fungerer som en joker, og kan med det inngå i vinnende kombinasjoner med alle vanlige symboler. Hvis man vinner gevinster hvor wildsymbolet er en del av den vinnende kombinasjonen dobles utbetalingene i forhold til normalt. I tillegg til en vanlig wild inneholder Immortal Romance også en bonus-wild som heter Wild Desire, og denne dukker opp helt tilfeldig og kan gjøre opptil 5 hjul om til wilds – altså dekke hjulene med wildsymboler!

Scatteren er selvsagt også representert i Immortal Romance og er et symbol som gir utbetaling uansett hvor det havner på hjulene. Dette symbolet er nøkkelen til det omfattende integrerte gratisrunde-spillet i Immortal Romance som heter Chamber of Spins. 3, 4 eller 5 scattere sender oss inn i Chamber of Spins, og for hver 5. gang man entrer dette gratisrunde-spillet vil man avansere til et nytt nivå. Hvert nye nivå er tilegnet en av de fire karakterene i Immortal Romance, og det er derfor fire nivåer. Hver av de fire gratisrunde-nivåene inneholder forskjellige gratisrunde-funksjoner som kan gi deg store utbetalinger.

Gratisrundespillet er bygd opp på samme måte som i automatene The Finer Reels of Life og Thunderstruck 2 og Playboy!

I nivå 1 som heter Amber får man 10 runder hvor alle gevinster multipliseres med 5. Nivå 2 kalles Troy og gir 15 freespins hvor tilfeldige symboler gjøres om til gevinstmultiplikatorer på opptil 6x! I nivå 3 møter vi Michael som tilbyr 20 gratisrunder, og hvor flere etterfølgende gevinster på rad gir en gevinstmultiplikator på opptil 5x. Det siste nivået heter Sarah og her får vi 25 runder hvor Wild Vine funksjonen gjør tilfeldige symboler om til wilds! Det er altså et meget omfattende og underholdende gratisrunde-spill vi blir servert i Immortal Romance!

Immortal Romance er som du kanskje skjønner en ordentlig bauta av en spilleautomat som vil holde sin posisjon som en av de ledende online spilleautomatene svært lenge! Spesielt bra liker vi det godt oppbygde gratisrunde-spillet som byr på veldig gode bonusfunksjoner, og dermed også store vinnermuligheter. Som du kanskje også har fått med deg er både grafikk og musikk av et slikt kaliber at det å spille Immortal Romance er totalt uanstrengende. Som en liten digresjon kan vi anbefale at du klikker deg inn på View Pays og finner frem til Chamber of Spins. Der kan du se de forskjellige karakterene i spillet og til og med klikke på ‘Story’ for å få deres historier lest opp! Fantastisk!

Prøv Immortal Romance selv – helt gratis på Spill Norgesautomaten selvsagt!