InCash

Bli med på en spennende skattejakt i InCash med vår vennlige og historiske kriger! Klarer du å finne frem til de gamle gravkamrene kan belønningene du finner der bli ganske store!

InCash – på jakt etter store rikdommer i de gamle gravkamrene

Dypt inne i jungelen i de gamle inka-tidene finnes det skjulte rikdommer ingen aner rekkevidden av, bortsett fra vår inka-venn – og vi selvsagt! De skjulte skattene som ligger dypt inne i gravkamrene kan gi oss en stor økonomisk gevinst, så her er det bare å være tålmodig og lete grundig!

Når det gjelder oppbygningen av automaten holder Sheriff Gaming seg til den vanlige oppskriften sin på 5 hjul og 3 rader, samt 20 gevinstlinjer. Den maksimale innsatsen er imidlertid litt lav, og man kan satse opptil 100 kreditter på ett enkelt spinn.

Et wildsymbol er en naturlig del av enhver spilleautomat og i InCash er det gjort slik at symbolet kun kommer til syne på det midterste hjulet. Et wildsymbol fungerer som en joker, og kan dermed være en del av en hvilken som helst kombinasjon bestående av andre vanlige symboler. Hvis wildsymbolet kommer til syne på det midterste hjulet vil det utvide seg og dekke hele hjul 3. Man får derfor 3 wilds på det samme hjulet, noe som øker gevinstmulighetene stort. Det er kun dette wildsymbolet som er tilgjengelig i InCash.

Click Me bonusspillene er også et vanlig syn på Sheriff Gamings automater og i InCash er symbolet vi er på utkikk etter det som viser lamaen. Dukker dette dyret opp i en hvilken som helst posisjon på hjul 1, 3 og 5 samtidig starter Click Me funksjonen. Her skal du enkelt og greit klikke på Click Me-symbolene for å se hvilke gevinster de skjuler!

Vi finner også et eget scattersymbol i InCash som utbetaler gode gevinster når det dukker opp. Symbolet viser en gammel Inka-pyramide, og når dette dukker opp i 3, 4 eller 5 eksemplarer uansett hvor på hjulene, gir dette en gevinst som tilsvarer innsatsen din multiplisert med 5, 25 og 100!

Double Up er en mulighet man har til å få doblet de gevinstene man vinner i basisspillet. Klikk Double Up etter en gevinst og gjett på utfallet av myntkastet til Inka-kompisen vår – kron eller mynt! En riktig gjetning dobler gevinsten din, og gir deg muligheten til å gjette enda en gang eller å avslutte spillet og cashe inn. Gjetter du feil er gevinsten din tapt.

Det er i det integrerte bonusspillet vi får lete etter skatter i gravkamrene, og dette spillet aktiverer vi når vi får tre symboler av ørnen i tilfeldige posisjoner på hjulene. I dette spillet skal du åpne dørene i gravkammeret og se hva som skjuler seg inne i mørket. Man kan finne både gevinster og multiplikatorer der inne, og man får fortsette å åpne dører helt til men finner ordet ‘Collect’. Da samler man inn gevinster og multiplikatorer og får utbetalt det totale bonusbeløpet. Har man litt flaks her kan man finne mange herlige gevinster og få store utbetalinger.

I tillegg til de øvrige funksjonene i InCash har man muligheten til å vinne en progressiv jackpot i denne spilleautomaten! For at man skal kunne klare dette må man spille med maks innsats og selvsagt med ekte penger!

InCash er er en spennende spilleautomat fra Sheriff Gaming, og selskapet holder uten tvil koken. Dessverre finner vi ingen gratisrunde-funksjon, og det virker som om Sheriff Gaming enten kjører bonusspill eller gratisrunder på automatene – sjelden samtidig. Som nevnt er spilleopplevelsen på topp på grunn av grafikk og lyd, samt grunnet de funksjonene som faktisk foreligger!